Mit tegyek, hogy elviselje? Már eléggé kiborító.
Mást nem tudsz tenni,mint lefogod.Én ilyenkor az ölembe ültettem,oldalt,a jobb lábamat rátettem a lábaira,a bal kezemmel magamhoz szorítottam,miközben a kívül lévő bal kezét is fogtam,és a fejemmel meg a vállammal a fejét is tudtam rögzíteni.Mint egy polip,kb annyi kéz kéne hozzá.:DDD
Az egyik fiam 6,5 éves,és még mindig úgy csinál,mintha ölném ilyenkor, a húgainak meg semmi baja vele,nyugodtan ülnek.Úgyh hidd el,gyerekfüggő,viszont muszáj csinálni.
Szia!
A kisebbik fiam 10 hónapos, én is rengeteget küzdök vele és küzdöttem a naggyal is, csak vele már feladtam, mert 4 éves és nagyon jól ki tudja fújni az orrát (bár a dokik szerint 6 éves korig orrszívóval kellene...).
Én úgy szoktam csinálni, hogy tengervizes orrspray-t fújok az orrába és várok pár percet, hogy valamennyit oldódjon a váladék. Állítólag ilyenkor kellene 10-15 percig infralámpázni, de az kizárt, hogy addig nyugton maradjon, főleg csukott szemmel :)
Szóval utána lefektetem a hátára és elég kegyetlen módon a odatérdelek feje mellé, így nem tudja rángatni és nekem meg mindkét kezem szabad marad. A kezével sem kalimpál, mert az a teste mellett van és a combom tartja. A súlyommal persze nem vagyok rajta, így edzésnek sem utolsó, néha be is görcsöl a combom, mire végzünk :)))
Amúgy nekünk még azt mondta a doki, hogy miközben az egyik orrnyíláshoz tartjuk az orrszívót, közben a másik orrlyukát masszírozzuk, és úgy tényleg jobban kijön a trutyi :)
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!