13 hónapos csak joghurtot eszik?!
Sziasztok
Kislányom 13 hónapos és egy hete kezdte el, hogy csak a Yogolino babadessszertet eszi meg. Azt is van, hogy csak egy dobozzal.
Se azt, amit mi eszünk, se bébiételt, se darabosat…. Volt bárki hasonlóan? Mit csinláljak?
Most ne is haragudj, de ki mondta hogy minden nap eszik? Mint írtam a fiam heti 1x eszik yogolinot. Gyanítom a kérdező sem azzal tömi egész nap a lányát. Ezért írtam hogy szövegértés. De én itt be is fejeztem. Fárasztóak vagytok! Szép napot!
A “túlspilázás” miatt írtam. Aki egyáltalán nem eszik ilyesmit, az miért gond ha a gyereknek se ad?!
A kérdező gyereke napok óta mást se eszik, sok gyerek napi szinten eszi. Mire jó az?
Ma végre elkezdett rendeződni a dolog és talán az oka is kiderült. 4 fogacska jön egyszerre (1 foga van még csak). Áttöréshez közel van 3… Valószínű a popója is ezért lett sebes.
Ma tízóraira megevett egy üvegest
Ebédre 1,5 mini virslit kenyérrel + 1 joghurt
Uzsonnára egy nagy tál finomfőzeléket kenyérrel.
Vacsira tejpépet kap (mert a ciciben már alig van tejcsi, csak a közelség miatt igényli).
Talán rendeződik minden. Amúgy egy hónap alatt most elég sokat, 350g-ot hízott, lehet ezért is vett vissza
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!