Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 hónapos csak joghurtot eszik?!

13 hónapos csak joghurtot eszik?!

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kislányom 13 hónapos és egy hete kezdte el, hogy csak a Yogolino babadessszertet eszi meg. Azt is van, hogy csak egy dobozzal.

Se azt, amit mi eszünk, se bébiételt, se darabosat…. Volt bárki hasonlóan? Mit csinláljak?

2022. ápr. 3. 11:04
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
80%
Tanács: csinálj mindent ugyanúgy, ahogy két héttel ezelöttig tettél, amikor a gyerek még nem ismerte ezt a vacakot. Mert ha elötte nem halt éhen, akkor most sem fog!
2022. ápr. 4. 13:59
 42/53 anonim ***** válasza:
62%
39. Ha te nem eszel minden nap csokit, akkor miért van rendben hogy a gyerek minden nap eszik yogolinot, dörmit vagy édességet?
2022. ápr. 4. 14:29
 43/53 anonim ***** válasza:
41%

Most ne is haragudj, de ki mondta hogy minden nap eszik? Mint írtam a fiam heti 1x eszik yogolinot. Gyanítom a kérdező sem azzal tömi egész nap a lányát. Ezért írtam hogy szövegértés. De én itt be is fejeztem. Fárasztóak vagytok! Szép napot!

2022. ápr. 4. 14:42
 44/53 anonim ***** válasza:
73%

A “túlspilázás” miatt írtam. Aki egyáltalán nem eszik ilyesmit, az miért gond ha a gyereknek se ad?!

A kérdező gyereke napok óta mást se eszik, sok gyerek napi szinten eszi. Mire jó az?

2022. ápr. 4. 14:48
 45/53 anonim ***** válasza:
A kérdező azt írta, hogy nem eszik mástva gyerek, csak azt.
2022. ápr. 4. 17:45
 46/53 A kérdező kommentje:

Ma végre elkezdett rendeződni a dolog és talán az oka is kiderült. 4 fogacska jön egyszerre (1 foga van még csak). Áttöréshez közel van 3… Valószínű a popója is ezért lett sebes.

Ma tízóraira megevett egy üvegest

Ebédre 1,5 mini virslit kenyérrel + 1 joghurt

Uzsonnára egy nagy tál finomfőzeléket kenyérrel.

Vacsira tejpépet kap (mert a ciciben már alig van tejcsi, csak a közelség miatt igényli).

Talán rendeződik minden. Amúgy egy hónap alatt most elég sokat, 350g-ot hízott, lehet ezért is vett vissza

2022. ápr. 4. 19:02
 47/53 anonim ***** válasza:
40%
Ezért vett vissza? Persze, vigyáz a vonalaira 🤦‍♀️
2022. ápr. 4. 19:56
 48/53 anonim ***** válasza:
47%
Örülök, hogy rendeződik. Nálunk is sokszor gondot okozott a fogzás még a mai napig, de ha egyik hónapban kevesebb a hízás és nincs semmi betegség a háttérben akkor következő hónapban rendeződik. Esetleg a Sinlac pépet tudnám ajánlani(orvos javasolta), hogy ha keveset eszik és nehezen hízik több szénhidrát kell, ez pedig teljesen jó ahhoz. Ha fáj a foga könnyen meg is tudja enni. Napi 1x belefér.
2022. ápr. 4. 19:58
 49/53 anonim ***** válasza:
36 és 39-es voltam, ez lemaradt. :)
2022. ápr. 4. 19:59
 50/53 A kérdező kommentje:
47-es: te egy igazi frusztrált, kötözködő nő lehetsz. Nem fogok neked magyarázkodni. Javaslom keress fel egy pszichológust (a korábbi kommentjeid alapján is) és keressétek meg ennek a sok felgyülemlett stressznek és utálatnak a kiindulópontját, mert tönkre fog tenni.
2022. ápr. 4. 20:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!