Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 hónapos csak joghurtot eszik?!

13 hónapos csak joghurtot eszik?!

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kislányom 13 hónapos és egy hete kezdte el, hogy csak a Yogolino babadessszertet eszi meg. Azt is van, hogy csak egy dobozzal.

Se azt, amit mi eszünk, se bébiételt, se darabosat…. Volt bárki hasonlóan? Mit csinláljak?

2022. ápr. 3. 11:04
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Igen, akkor ne egyen egész nap. Igazad van. Te lehet elnézed az éhes gyerekedet, én nem. Menj már innen vitatkozás helyett, ha nem tudsz rosszindulat nélkül válaszolni. Szuperanya.
2022. ápr. 3. 15:54
 32/53 anonim ***** válasza:
26%
A kérdezö hülye, nem érdemes válaszokat írni neki, mert csak ugyanazt az ostobaságpot szajkózza mindig
2022. ápr. 3. 17:25
 33/53 anonim ***** válasza:
41%
Nem hülye a kérdező,csak pontosan tudja hogy az ilyen " akkor ne adj neki,majd megeszi ha éhes" tanácsokkal semmit nem fog el érni..m
2022. ápr. 3. 17:31
 34/53 anonim ***** válasza:
86%

Mert 1.5 doboz jogoizékével jól lakik? Na nemár… amellett is éhezik.

Amúgy a kérdező kínálja napközben mással is és a sok apróságból azért kijön a matek.

2022. ápr. 3. 20:38
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt nemrég egy időszak, amikor leginkább csak tápszert akart inni a lányom. 15 hónapos, és már csak lefekvés előtt szoktam adni neki, de 1 hónapja kb elkezdte, hogy napközben többször hozta az üvegét, hogy kér "tápi"-t. Észre vettem, hogy olyankor sokkal kevesebb rendes kaját evett, pedig amúgy mindig jó étvágya van. Ezért egyszerűen elraktam az üvegét, hogy ne lássa és nem is kérte akkor. Visszaállt arra, hogy jobban eszi amit én főzök. Szóval én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne adj neki olyan yogoizét (ne is lássa hogy van) próbáld helyette a natúr joghurt + gyümi kombót. Vagy főzz te pudingot (ott szabályozhatod mennyi cukor kerül bele). Fog ő enni mást is, csak nem szabad feladni a próbálkozást, meg kell találni mi az, amit még megeszik.
2022. ápr. 3. 21:36
 36/53 anonim ***** válasza:
27%
Fogzásra gyanakodnék. Esetleg próbálj neki gyümölcsöt pépesíteni krémesre, de amúgy nem értem miért akad ki mindenki a yogolinon. A fiam 14 hónapos és heti 1x kap és makk egészséges. Szerintem kérdező próbáld pépesíteni az ételeket, akár ebéd vagy reggeli stb. Valamint nálunk az vált be, hogy lekötöm a figyelmét, mondókázok, énekelek közben vagy adok valamit a kezébe amivel el tud babrálni. Így sokkal jobban eszik, pedig korábban nagyon könnyen tudtam etetni mindenféle trükk nélkül, aztán nála is bekattant valami és csak így megy, de szépen is hízik meg nem válogat. Illetve mindig vele ettem már a kezdetektől.Ha meg elég neki úgyis jelez. Túletetni nem fogod így sem! Ja és részben még anyatejes ő is. Szerintem azt meg nem kell túlgondolni, hogy néha kap akár dörmit, yogolinot. Ezek mellett is ugyanúgy meg tudják enni a sok egészséges ételt, zöldséget,gyümölcsöt. Én is az egészséges táplálkozás híve vagyok, oda is figyelek elsőként a gyerekre, de magamra is, nem értem néhány anyuka mit spilázza túl. Kérdezném tőlük, hogy akik ilyen szinten megszállottak ott a gyerekek miket kapnak? A fiam ugyanúgy eszi velem reggel a zabkását friss gyümölccsel, kókusszal,fahéjjal stb. Imádja a bulgurt, zöldséget,gyümölcsöket,rendes piaci joghurtot,májat,halat,húsokat.teljes kiörlésű kenyeret,tésztát és még sorolhatnám. Szóval hangsúlyoznám a gond nem ott kezdődik amit a kérdező csinál/t!! Az a legjobb ha minél több ételt,fűszert,ízt megismer, annál kevésbé lesz finnyás!
2022. ápr. 4. 12:03
 37/53 anonim ***** válasza:
30%
36. Te minden nap eszel csokit vagy cukros nyamnyamot?
2022. ápr. 4. 13:09
 38/53 anonim ***** válasza:
15%

Tyűha, mamazillák hátrébb az agarakkal. Attól még hogy azt hiszitek a ti észjárásotok és szavaitok sérthetetlenek nem kell mást lepontozni. Másnak is lehet igaza nem? Nehéz esetek lehettek.. szegény gyerekeitek. 🤷🏻‍♀️

2022. ápr. 4. 13:11
 39/53 anonim ***** válasza:
27%
Nem, de a kérdező sem ezt írta. Szövegértés könyörgöm… ja amúgy normális tanáccsal ti láttátok el vagy csak lehurrogással?
2022. ápr. 4. 13:13
 40/53 A kérdező kommentje:
Légyszi ne ugorjatok egymásnak…Aki meg azt mondja nem adjak joghurtor, nem adott mellé tanácsot, hogy mit csináljak.
2022. ápr. 4. 13:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!