Akik esetleg 17 évesen hasonlóan jártak,tőletek kérdezném ezeket inkább.. Hogy csináltátok végig?
Nem volt nektek kínos már nagyobb pocakkal utcára menni? Egyedül neveltétek a babát vagy szülőkkel/a gyerek apjával? Mennyire volt nehéz,fájdalmas,meviselő a szülés? Hogyan tudtátok meg hogy babátok lesz? Kb mikor kezdtetek vásárolgatni a babának a holmikat (mi az amit esetleg teljesen felesleges volt megvenni)? Hogy birtátok az éjszakákat szülés után? Gondolkodtatok azon hogy egyszerűbb lenne császárral szülni/ császárt szerettetek volna? Tudom sok kerdes egyszerre de nem tudok kivel beszelni aki esetleg ugyanígy járt volna :(
Én visszaszámolva 3 honapos voltam amikor elmentem a nőgyógyászhoz hogy valami nincs rendben,akkor nem látta a babát és nem küldött ultrahangra. Ezután csak Januárban tudtam hozzá vissza menni,akkor már 19 hetes voltam így elvetetés szóba sem jöhetett már,igy végig kell csinálnom,és nagyon félek a szüléstől😟. Valami jó tanács esetleg ?
Kedves kérdező!
Hogy alakultak a dolgok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!