Szerinted is ugyanolyan fájdalmas a császár mint a sima szülés?
Én is ikreket szültem császárral,két kisfiút,egy éve lassan:)Nekem meg sem kottyant,de ezt nem nagyzolásból írom!Igaz,én csak egy órácskát vajúdtam előtte..Hajnal 3 kor műtöttek,és délután 3 kor már mászkáltam a folyosón,igaz hánytállal,mert az anesztez rosszul szúrt meg,és hányingerem volt.Másnap reggel kimentem mosakodni egyedül.Én nagyon boldog voltam h megvannak a kicsik,talán ezért nem éreztem h fáj,nehéz terhességem volt,megkönnyebbültem h megszültem.Inkább csak égett és húzódott a seb,főleg a két széle,és főleg akkor,ha felázott egy kicsit mosakodásnál.1 héttel utána már a teli kosár vizes ruhát cipeltem ki az erkélyre teregetni.Görcsölni sem görcsölt,pedig kaptam méhösszehúzót az infúzióba,utána pedig Ergam cseppet,mert hatalmas hasam volt.
Mindenkinek más a fájdalomküszöbe!Minden szülés más és más,császár is,sima szülés is!egyet értek az előttem szólókkal,miszerint attól is függ h mennyire hat az érzéstelenítő.Én is remegtem műtét alatt,mint a kocsonya!Szerintem az sem mindegy,hogy mekkora babát emelnek ki azon a résen..A múltkor láttam egy videót császárról,brutális volt!Ill. ami szerintem még fontos,h mennyire precíz vágást ejt az orvos,és mennyire szépen passzitja össze a széleket..Nekem olyan szépet csinált,h szinte ha végighúzom ott a kezem,nem is lehet érezni.Nem fodros,nem hurkás.Ne bántsuk egymást mindig mindenen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!