Szerinted is ugyanolyan fájdalmas a császár mint a sima szülés?
Szerintem mindenkinek más élménye van ezekről a dolgokról. Aki nagyon szenved vajúdás alatt, annak akár megváltás is lehet a császár, de aki nehezebben épül föl egy műtétből, vagy ahogy írták előttem, nem hat rendesen az érzéstelenítő, annak maga a pokol.
Lehet batátnőd azért mondta, mert kicsit kimaradt neki a szülés érzése, és nem akart "kevesebbnek" látszani, azért, mert őt császározták. Ezt azonban már csak ő tudná megmondani.
Kedves rémálmos! Jó tudni, hogy nem csak én voltam így császár után, hogy rémálmaim voltak. Már azt hittem, én vagyok a begolyózás határán.
az enyém sima szülésnek indult, de császár lett
a vajúdás fájt ugyan, de én rosszabbra számítottam
a császár utáni első felkelés nekem maga volt a pokol, majd meghaltam :( meg utána még 1-2 napig a felülés nagyon nehezen ment, nekem nagyon fájt
de én akkor nem bántam a császárt mert 38-as fejjel született a babám, és tudtam hogy nagyon nagy a feje, és rettegtem hogy ezt nekem hüvelyi úton kell megszülnöm
Én erre csak annyit tudok írni, hogy egyik szülési módot sem szabad "lenézni". Senki sem tudja, hogy kire, hogyan hatnak a dolgok.
Engem is néztek már le azért, mert császármetszéssel HOZTAM VILÁGRA a kisfiamat. Nem én választottam, de utólag már nem bánom.
Én sosem mondtam, h természetes úton VILÁGRA HOZNI egy babát könnyebb vagy nehezebb, mivel csak az egyiket éltem át.
Úgyh én azt tanácsolom MINDENKINEK, hogy ne ítélkezzen a másik szülési módról (megszültem kontra kiemelték) mert ezzel nagyon sok anyát megbánthat. Kár is volt beelolvasnom ebbe a kérdésbe.....
Amúgy a LÉNYEG ugyan az: egy új kisembernek adtunk MI édesanyák életet és akár hogyan is nézzük mindenképpen fájdalommal jár, de ez így van rendjén!!!!!
kedves utolsó nagyon igazad van!
én vagyok az előtted író, császáros, sajnos sokan vannak, akik azt gondolják hogy az nem is szülés, és sok császáros anyuka van, aki teljesen kiborul mert "nem volt képes" megszülni a babáját
ez butaság, engem nem zavar hogy császár lett, nem érzem magam ettől kevesebbnek vagy kevésbé nőnek, anyának mintha simán szültem volna, de sok anyukának lelkiismeret furdalása van emitt is, pedig nem kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!