Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek autista a gyereke...

Akinek autista a gyereke ,baba korában mennyire volt figyelmes?

Figyelt kérdés
Pl 4-5 hos korban,mennyire nezett a szemetekbe vagy erdekeltek a szines targyak?

2022. márc. 29. 16:23
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nálunk is voltak ilyen szemkontaktus kerülések,de 12-13 hós kora utan semmi ilyen probléma nem volt már.Jelenleg elmúlt 2 éves és nagyon okos kisfiú,szaggatottan ugyan de már mondatokban beszél es szobatiszta is!:)Bölcsi jàr már és azt mondták,hogy egy csodagyerek,egyedül eszik,iszik,es nagyon okos szofogadó kisfiú! Remélem adtsm egy kis reményt nektek!!:)
2024. febr. 19. 13:23
 52/55 anonim ***** válasza:

Ohhhh sziaaa, de jo , hogy irtal, micsoda szuper hirek🙏🏼🙏🏼 nagyon jo ezt olvasni, en nagyon orulok annak, amiket irtal, 2evesen mar szobatiszta is tenyleg nagyon ugyike☺️

Egyebkent en is irtam ide korabban kommentet, az en kisfiam jelenleg 16 honapos, hat nem sokmindent mond jelenleg, eveskor sokszor , hogy haamm hámm kanalra hogy nyamnyam heemm , ilyeneket h gágá, vavava, bar ezt nem a libara es nem a kutyara , appppaa, papa, mondjuk nem az apara nem a papara🥶 de viszont latom a fejlodest a beszed teren, magyaraz is napjozben is , mutogat , amit szeretne, vagy lepcsohazban hall vmit es odamutat en meg hogy igen az emberek mennek haza vagy kutyus ugatott. En azt vettem eszre , h talan figyelmesebb, bar engem ami aggaszt, hogy neha forog korbe 3at-4et , ezen izgulok kicsit, h tiktokon volt video h forgott es utana lett is gond, naaa deee csak pozitivan elore!

Egyebkent kedves kerdezo, a te kisfiad mikor kezdett ugy tobb szot mondani vagy elkezdeni beszelni? Jaj annyira orulok, hogy irtal, koszonom koszonom!

2024. febr. 19. 14:42
 53/55 anonim ***** válasza:
Jjaajj bocsanat a beszedre korabbi kommentnel valaszoltal, visszaolvasom azt, ne irj foloslegesen arra , most lattam meg koszi🙈
2024. febr. 19. 14:44
 54/55 A kérdező kommentje:
Ez a forgas normalis,ha csak 3-4 hetig csinalja es nem lesz allando,az a lenyeg h minden addig normalis ilyesmi dolgok ha utana abba is hagyja…mert ez egy normal fejlodesi dolog.
2024. febr. 19. 15:18
 55/55 anonim ***** válasza:
Igen, ha belegondolok regebben mas volt “porondon” akkor meg az miatt izgultam de azokat mar el is felejtettem, m azokat elhagyta. Annyira remlem, hogy nem lesz semmi gond. Jelenleg nem vagyok mar annyira ki lelkileg, mint regebben, nagyon sokmindent ert, sot meg sem kerem, de osszerakja magatol, pl latja, hogy veszem a kezembe a vajat es a felvagottat es megy es nyitja a huto ajtajat vagy magatol fogja a pelenkat es viszi ki a kukaba, szoval nagyon okosnak latom en is. Kicsit aggodok a beszed miatt, de nagyon remelem, hogy az is beindul majd🙏🏼en mindent megteszek, jarunk mondokara , estenkent meselek, egesz nap beszelek, mit csinalok, mondom a targyakat, ja es reggel is , hogy anya pedig foz egy kavet es mutat fel a kavera a polcon. Nagyon joszivu, kavicsot ad a jatszon a kisgyereknek vagy egy anyukanak , multkor az innivalojat is nyujtotta , homokozoban jatekot, neha elbujik, elojon, h baa, nagyobb kockakbol epit is, szoval remelem ezek jo dolgok es a beszed is beindul majd.
2024. febr. 19. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!