Hogy telik egy napotok egy 1hónapos babával?van időtök mellette főzni mosni takaritani?ha fent van mit csináltok vele mivel kötitek le a figyelmét?
Bőven van időm mellette bármit csinálni az alvásidejében.
Ha fenn van, levegőzünk, járkálunk a házban, énekelek, vagy mondókázom neki. Tisztába teszem, szopizik. Kb 1-2 órát van fenn.
Van az ágyában egy fekete-fehér figurás, pamut kihajtott leporello, azt is előszeretettel nézegeti.
Jól le pontoztátok az elsőt... gondolom irigység... az szimpibb lenne ha azt írta volna semmire sincs ideje es ki van készülve.
Tessék még egy ok a lepontozásra: bőven volt időm mindenre, evett-aludt.
Az első decemberi, 2 szoptatás közt mézeskalit sütöttem, töltött kápit főztem, bejglit sütöttem, ajándékokat csomagoltam, stb.
A második szívbeteg, egy hónapos korában az intenzíven volt, rohangáltam a kórház és az egy éves nagytesó között.
A harmadikkal és a negyedikkel semmi extra nem volt, szépen belesimultak a kettővel kialakult rutinba. Sokat voltunk a kertben, nagyokat játszótereztünk, főztem, mostam, takarítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!