A babátok melyik pisis-kakis malőrje után kellett eddig a legtöbbet takarítani?
Fiamról reggel levettem a pizsialsóját, láttam, hogy pisis a pelenkája, de nem vettem róla, hogy megvárjam először az ébredés utáni pisit-kakit (párszor már megjártam, ha túl korán kezdtem pelenkázni) helyette bevittem magam mellé a nagyágyba, hogy lássam ha akció lesz.
Egyszercsak nedvességet érzek, odanézek a fiamra és látom, hogy a pelusa balra dudorodik, a kukaca meg jobbra állhatott és ahogy a tele pelus elállt tőle veret kifele a nagy adag reggeli pisi a pelenkából a fodor mellett.
Hát jól eláztatta a franciaágyat, lepedőt, matracot, még a párna is pisis lett.
A szobákban padlószőnyeg van sajnos, már járni tudott, a pelenka valahogy lazán volt rajta, kakilt, és ahogy a belső szobából jött kifelé a pelenka nem bírta magában tartani és esett kifelé a masszás boldogság amerre járt...
Eltartott egy darabig mire kisikáltuk az összes foltot
Amikor mei tai-ban elkapta a hátközépig f*sás, és a nyakán bugyogott ki a cucc. Piacon voltunk épp.
Később, mikor 2 évesen kivette az öccse pelusából a kakibogyókat, gyurmázott velük, és az öcsit is kisminkelte. 🤢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!