Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kössem le a 4 hónapos...

Hogyan kössem le a 4 hónapos kisbabám figyelmét?

Figyelt kérdés

Ha játszom vele, egy idő után megúnja és sír. Majd megy pihenőszékbe, ott is 10 percig van el, majd sír. A kiságyban a forgót elnézegeti, de azt is csak egy kicsit. Utána hordozókendőbe teszem, ott is csak néhány percig van el, mert utána annyira izeg-mozog, hogy szétbarmolja a kötést. Amikor már minden lehetséges elfoglaltságot megúnt, akkor fel kell vegyem és járkálnom vele, ahhoz hogy ne sírjon.

Anyukám szerint fel van kapva.

Ti mit gondoltok? Mit tudnék vele csinálni, hogy ne kelljen egész nap hurcibálnom? Néha enni sem tudok tőle, segítségem nincs.

2021. jan. 20. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Anyád hülye.

A babák nem tudnak sokáig egy dologra koncentrálni.

Ha nem tud forogni, akkor pár percenként forgasd, hogy ne unja el. Pl hasán van 10 percet játekokkal, hátán van 10 percet, pihenőszékben 10 percet, aztán hason megint, más játékokkal, ölben kicsit játsszatok, aztán háton megint, fölötte játékokkal, aztán pihenőszék etc.

Pici baba még, nem tudatosan okoz neked gondot.

2021. jan. 20. 08:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Anyukám nem hülye, csak az ő idejében még ez volt a felfogás.

Az a gond, hogy ha egyszer megunta a játékot, hiába teszem vissza őt megint 10 perc múlva, már nem akar játszani se. Már csak az jó, ha cipelem. :/

2021. jan. 20. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Játszószőnyegen van? Enyém is 4 hónapos, ő nagyon jól elvan a játékaival a szőnyegen. Ő mondjuk nem szeret kézben, lent szeret lenni.
2021. jan. 20. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj, csak annyira hülye mint az én anyám, meg azok akik akkoriban adták a tanácsokat. Az a lényeg, hogy gondolom 25-35 között vagy, az akkori tanácsok és módszerek szöges ellentéte javasolt most.

De te dolgod kire hallgatsz.

Anyukám a cukros teát nyomatja 1 hónapos korától fogva.

2021. jan. 20. 10:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Én sem szeretném sírni hagyni, nem is hagytam soha, csak ez a helyzet sem a legjobb, hogy cipelni kell egész nap. Semmit nem tudok megcsinálni tőle. :(

Igen, játszószőnyegezni is szokott lenni, 10 percig.. aztán sírás.

2021. jan. 20. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a babák ilyenek, az én anyám 60 múlt, de teljesen tisztában van vele, hogy a babák kevés ideig tudnak figyelni és szeretik ha hurcolják őket, ez 40 évvel ezelőtt is így volt.
2021. jan. 20. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 4 hónapos a fiam.

Eddig minden olyan jó volt. Bármit lehetett mellette csinálni. Nagyon jól eljátszott. Most meg elvágták. Mindig kézben lenne. Ha lerakom üvölt. Ha felveszem és nem sétálok csak állok akkor üvölt. Ha elindultam csend van.

Próbálom lerakni a szőnyegére és szórakoztatni. Játékokat mutatok neki ami általában leköti pár percre. Nekem az alvása is elromlott.

2021. jan. 20. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!