Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek autista a gyereke...

Akinek autista a gyereke ,baba korában mennyire volt figyelmes?

Figyelt kérdés
Pl 4-5 hos korban,mennyire nezett a szemetekbe vagy erdekeltek a szines targyak?

2022. márc. 29. 16:23
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Ó de jo neked basszus😌 na igen, akkor en is megnyugodnek talan, de egyenlore azt latom, h nem nez oda ra, pedig 2-2es fel honapja biztos a rendes neven szolitjuk mar😌szornyu ez a biztonytalan aggodas
2023. júl. 8. 08:40
 32/55 anonim ***** válasza:
Sziasztok, csatlakozhatok a témához? Kerdezhessem meg hogy álltatok a szemkontaktussal meg a gagyogassal? Köszönöm ha válaszoltok. Borzasztó aggodom
2023. okt. 20. 15:39
 33/55 anonim ***** válasza:

Szia, en a 31es vagyok, az en kisfiam azota 1eves mar, a szemkontaktus talan javult, remelem nalunk csak valami figyelemzavar vagy ilyesmi , ha van is vagy csak siman Ő ilyen, ilyesmikben remenykedek🙏🏼haaat a nevere meg mindig van, h rohadtul nem figyel, de van , hogy igen, sot erdekes, mert pl van, hogy siman beszelgetunk a ferjemmel , pl hogy “igen meg bemegyek Nolennek zoknit venni” es total odanez ram, pedig nem is szoltam neki, ha meg szolok igazabol, van, hogy oda sem nez, szoval nemis tudom mit gondoljak ezzel kapcsolatban, viszont 10es fel honapos kora korul elkezdett mutogatni, aminek nagyon orulok🙏🏼 Sok oldalon olvastam , hogy még 15-16 honaposan sem mutogat, sot kesobb sem, haaat a gagyogas is olyan, hogy nem egy dumagep. Egy idoben beindult a bababaaba meg tetetete bebebeebe , viszont papapapa sosem volt sztem, igazabol hallottam mar, hogy baba, mama, anya-nyanya, apa(abba) ilyesmiket, dee nem a babara mondja a babat, szoval nem is tudom. Viszont nagyon sokmindent megert, de tenyleg, neha en is meglepodok, mert azt nem is tanitottam pl neki. mutatja ujjal, hogy hol van apa, mama, papa, virag, bicikli, kuka, kutya, cica, auto meg csomo ilyet, ha mondom, hogy megyunk a boltba, total elindul es odamegy kb beul az ajtoba😂 nyisd ki a fiokot kihuzza, csukd be betolja, zoknit a labahoz teszi, hogy odavalo, apukajanak a labara a papucsot, cumit rakja a szamba, gyurupiramisra rakja a gyuruket, autokat tolja, kalapalossal kalapalja azokat a rudakat(ja meg multkor ramis ram vagott egyet🤣) akkor ha pancsi-pancsi elindul a furdobe, neha megall megnez, hogy megyek-e, kezet dugja a ruhaba, reggel mutogat a redonyre, hogy huzzam fel. Hat regebben talsolt, mar nem igazan egy ideje, jjaa es ha mondom, hogy szia bacsi, integessel a bacsinak, pápá, akkor razza a fejet, h nem😂es nem integet😵‍💫viszont sokszor megolel, mostanaban szinte magahoz is szorit, puszit is adott mar tobbszor is, ha mellettem altatom tok kozel jon, neha a nyakamra atrakja a kezet, mintha atkatolna, irto edes🥺

hat a beszed engem is aggaszt, Ő is keveset gagyogott szerintem legalabbis, irtam is ki regebben kerdest ezzel kapcsolatban, hat nem tudom. Olvastam itt olyan valaszokat is, hogy kb meg se mukkant, majd hittelen mondatokba beszelt, vagy keveset gagyogott es semmi gond nem volt kesobb. Persze olvastam olyat is, ahol sajnos beirta, hogy az is egy jel volt, de bizzunk a legjobbakban…Te is…es remeljuk mindenkinel jol alakul🙏🏼 A te gyerkocod mennyi idos most es miket csinal?

2023. okt. 20. 17:08
 34/55 anonim ***** válasza:
Jaj de kedves vagy hogy írtál, hát ez nagyon biztató nálatok. Nagyon drukkolok. 4 hónapos lesz, én is írtam ki kérdést, de sajnos tapasztalatokat nem írtak. Meg nagyon pici tudom, de feltűnően rossz a szemkontaktusa,arcokra nem figyel és szinte egyáltalán nem gagyog. :( 2 napja kezdett atforudlni mindkét irányba, legalább a mozgásban hozza be magát, de amúgy csak aggódom :( annyira nehéz
2023. okt. 20. 17:15
 35/55 anonim ***** válasza:
Tudom milyen ez, fuh nagyon is, sot. De legalabb te ne ess abba a hibaba, mint en. En ugy kikeszultem, hogy se ejjelem se nappalom nem volt. Hasmenessel ebredtem, sirva fekudtem, en sztem a depresszio szelen alltam, bar neha mostanaban is elkap ez az egesz , ha rosszabb napunk van. Egyebkent 4honaposan azt hiszem meg nem is ugy latnak, mint kesobb, de youtube on van egy nagyon jo video, hogy hogyan latnak a babak homalyos a kep es ahogy halad pl 6honapos elesitik ki. Majd nez meg a 4honapos hogyan vagy miket lat. En is rohadt sokszor aggodok meg most is, foleg, hogy neha csapkod a kezeivel is, ha nagyon akar valamit, pl adjam mar a kajat , deeee remelem , hogy ezt is elhagyja majd. Jaaa meg egy ideje pl a fuggonnyel kukuccsol, jooo nem rohogi agyon magat, de elbujik es latom, hogy nez es multkor pl hosszabb ido mulva jott elo😂egyebkent hamar megunja azt is, deee legalabb csinalja azt is, ja meg pl labdat mar dob. Nekunk is , szoval en nagyon bizok🙏🏼 Egyebkent nalunk vagy a szemkontaktus a gyenge vagy szegyenlos, mert pl ramosolyog valakire multkor is es mintha elbujna sokszor el is fordul, szoval a “kapcsolatot” ugymond felveszi, de erdekes, mert van, hogy egy not pl tok nez mosolyog is ra, hat nem tudom, nekem is vegyes meg a mai napig is, jjaaaa meg mostanaban talan elkezdett minket utanozni, ennek is nagyon orulok. Hat remelem nem lesz senkinel semmi🙏🏼
2023. okt. 20. 17:29
 36/55 anonim ***** válasza:
Egyebkent en is pont 4honapos kora korul irtam ki hasonlot szerintem, ha visszagondolom. Nalunk az elejen mondjuk volt eő heő agu deee azert elenyeszo sztem. Mondjuk a kis haverja mar 15honapos es meg o sem mond semmit, kisfiam epp par napja volt 1eves, szoval talan raer még☺️
2023. okt. 20. 17:31
 37/55 anonim ***** válasza:
Ja es de durva most nezem, hogy a kerdezo is 4-5honapost kerdezett. Talan remeljuk ez valami baba eletkori sajatossag abban az idoben, pl elkezdik jobban latni a vilagot es sokmindent latnak es az erdekli oket.
2023. okt. 20. 17:40
 38/55 anonim ***** válasza:
Remélem, az nagyon szuper amiket írtál, hogy csinál a babád, én is szívesen tartanék már ott ahol te. Ne is mond, én teljesen ki vagyok készülve, ráadásul nekünk van is a családban úgyhogy én duplán aggódom képzelheted. Borzasztó érzés amúgy, főleg ez a tehetetlenség és bizonyzalansag :( én is nagyon depressziós vagyok emkatt, nyugodtan írj, ha rossz érzéseid lennének, teljesen megertelek, de nyugodtan bizakodj, nagyon szépen halad a babád :) amúgy én babám is azt csinálja, hogy elmosolyogja magát aztán elforditja a fejét, én is bizakodom hogy csak szégyenlőske. Csak ne lenne mellé még ilyen csendes is. Majd az idő megmutatja úgyis, hogy mi a helyzet, csak addig kihullik az összes hajam kB :(
2023. okt. 20. 20:29
 39/55 anonim ***** válasza:
Egyebkent , en abbol az idobol, ha visszagondolok , rajtam is baromi sok mulott. Naaaagyyon szar kedvem volt sokszor, de olyan, hogy szegyenlem magam utolag, hogy en olyan voltam, mikozben egy kisbaba csak ram szamitott. Es biztos vagyok benne, hogy erezte ezt rajtam , talan sokszor azert volt Ő is olyan…aztan a honapok es a sok valasz itt pl es persze, hogy telt az ido es lattam, hogy ert ezt is azt is, azt erzem, ha van is valami nem olyan szornyu a helyzet. Nagyon akaratos , vaaagyy mar megkezdodott a hisztis idoszak nem tudom, de volt egy pont par honapja. Arra gondltam nem erdekel, hogy mi lesz, majd akkor agyalok rajta, addig pedig jo kedvvel kelek fel es imadom ezt a kis babucit es igenis mindent megteszek, hogy aznap boldog legyen es jol erezze magat…es valahogy kijottem abbol a szar idoszakbol. Hozzateszem nem nem segitett a parom, sot kb csak kb olaj volt a tuzre a hulye beszologatasaival es a nulla segitseggel…de nem is Ő erte tettem, hanem ezert a kis cukkersagert , aki engem valasztott…gondolj te is erre. Mi most megyunk majd 1eves statuszra, lesznek majd azert kerdeseim a vedono fele, de majd lehet, h inkabb privatban irok, hogy mi volt.
2023. okt. 20. 23:18
 40/55 anonim ***** válasza:
Rendben, nyugodtan írj privit.
2023. okt. 21. 06:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!