Van még valaki, akinek meghaltak a szülei, nagyszülei a gyermeke születése elött?
Figyelt kérdés
Szoros, szerető családom volt, de mindenki meghalt.Nem találom a helyem nélkülük, és hiányzik a szeretetük, a történeteik, a figyelmük,... és félek, hogy nem tudom pótolni a szeretetüket a kislányom felé!!2010. szept. 14. 14:43
11/15 anonim válasza:
Nekem 4 hónapos volt a fiam, mikor apukám meghalt. Én attól félek, hogy hiába mesélek neki róla, lát fényképeket, készült hangfelvétel is, mégsem fog neki semmit jelenteni a Papa, akit pedig pont ő tartott életben 4 hónapig, mert már akkor utolsó stádiumban volt apukám, mikor megszületett a pici és imádta őt.
12/15 anonim válasza:
Én anyukámmal és a nagymamámmal nőttem fel, sajnos mindketten meghaltak, anyu már 11 éve, a mama 6 éve. (apukám sosem élt velünk)
A kisfiam 14 hónapos. A párom családja vesz körül, rendesek, de mégsem az én családom, én olyan egyedül érzem magam. Lehet ezért is szeretem a babámat kissé majomszeretettel mert úgy érzem csak ő van nekem, és sokszor ki akarom sajátítani, ami tudom hogy nem jó, de olyan szeretethiányban szenvedek :((
13/15 A kérdező kommentje:
Apum 5 éve halt meg rákban. Vele voltam éjjel nappal a korházban és végül a karomban halt meg otthon, ahova én vitettem haza mindenkivel daclva, mert tudam, hogy el akar menni:-( - éa engem választott, én voltam vele az utolsó percekben:-(( Anyu rá 4 évre felhívott este, hogy szorít a mellkasa és hány, nem akar egyedül maradni. Pár perc mire átértem, de már halott volt- Nem tudtam segíteni!!!!!:-(( Apától el tudtam búcsuzni, de anyától nem! Annyi terve volt még!:-( Állandón bánt a lekiismeretem, hogy nem tudtam segíteni, hogy nem voltam mellette, nem vigyáztam rá eléggé! Aztán jött a kislányom és eleinte csak bőgtem, hogy ők hol vannak és nem láthatják ezt a kicsiny csodát, pedig minden vágyuk egy kisunoka volt. Szeretethiány!?! Nekem is van és én is minden szertetem rá fordítom, de élvezi is a kis kélyenc:-)) Eleinte a páromtól vártam, majd a családjától, de ő nekik ő létezik és nem ismernek, nem az én családom. Aranyosak a nagyszülei, bár messze élnek tőlünk, de nem pótolhatják aokat, akik önmagamért szerettek olyannak, amilyen vagyok és mindig mellettem voltam, akiknek én voltam a leg.... De van egy kicsi lányom:-)) Akinek én vagyok az ANYUKÁJA!!!:-)) Csak már nincs esélyem elmondani anyuéknak, hogy most értettem meg mindent, hogy mennyit tettek értem, hogy hálás vagyok mindenért!!:-(
2010. szept. 15. 10:17
14/15 A kérdező kommentje:
2010. szept. 15. 10:23
15/15 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok
nagyon sajnálom!
én is ugyanígy érzek, mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!