Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még valaki, akinek meghalt...

Van még valaki, akinek meghaltak a szülei, nagyszülei a gyermeke születése elött?

Figyelt kérdés
Szoros, szerető családom volt, de mindenki meghalt.Nem találom a helyem nélkülük, és hiányzik a szeretetük, a történeteik, a figyelmük,... és félek, hogy nem tudom pótolni a szeretetüket a kislányom felé!!
2010. szept. 14. 14:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen a szüleim mikor 8 éves voltam.Nekem most fél éves a kislányom és ugyanezt érzem mint te.Párom apukája is meghalt régen így egy törvényes nagymamája van és egy "pót"nagypapa.nagyon nehéz majd ha nagyobb lesz sokat mesélek majd neki róluk persze amire én is emlékszem ami nem túl sok....
2010. szept. 14. 14:51
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez nagyon rossz lehet... Sajnállak.
2010. szept. 14. 14:51
 3/15 anonim ***** válasza:
az én nagymamám és a páromé is meghalt a babánk születése elött több évvel.
2010. szept. 14. 14:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem Anyukám halt meg a babám születése után kb. 3 héttel. :(
2010. szept. 14. 15:02
 5/15 anonim ***** válasza:

Apukám szüleit nem is ismertem, korán meghaltak. Anyukám szüleit igen, de nagyon kicsi voltam, mikor meghaltak, persze emlékek vannak.

Párom szülei élnek. Anyukám is. Apukám akkor halt meg, idén áprilisban, amikor 34 hetes voltam a fiammal. :(( Könnyeim minden nap vannak, és már most sokat mesélek a 3 hónapos babámnak a papájáról... Apukám a legjobb barátom is volt, kimondhatatlanul hiányzik... :( Bennem tovább él, próbálom így felfogni, a történeteit, vicceit leírtam egy füzetbe, és most folyamatban van egy album is róla, egész kiskoromtól szerepel a képeken,- így talán közelebb tudom hozni őt a fiamhoz...

2010. szept. 14. 15:14
 6/15 anonim ***** válasza:

Apukám szülei akkor haltak meg, mikor én még kicsi voltam, nem emlékszem rájuk. És igazából soha nem is beszéltek róluk a szüleim, így -rossz ezt kijelenteni- nem jelentettek nekem semmit.

Apukám a lányom születése előtt halt meg egy évvel. És már most rosszul vagyok, attól, hogy a lányomnak semmit nem fog jelenteni apukám, pedig én tudom, hogy apu odáig lett volna az unokájától. MAjd mikor nagyobb lesz, igyekszem mesélni neki róla... de ez nagyon nehéz, teljesen átérzem az aggodalmad.

2010. szept. 14. 15:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem két kislányom van, 1,5évesek. A szüleimet nem ismertem, apukám korán meghalt, anyukám lelécelt valaipasival. Már több mint 10 éve nem láttam. A páromnak csak az anyukája él. Nagyszülők már egyik részről sincsenek, szóval a lányoknak csak 1 nagymamájuk van. Néha érzem, hogy hiányoznak a szülők, de inkább csak a segítség miatt. A lányok azt hiszem nem szenvednek hiányt szeretetben.
2010. szept. 14. 16:31
 8/15 anonim ***** válasza:
Anyukam most halt meg a nyaron. Pindurom 5 honapos volt akkor. Nagyon sokat mondigalt a mamanak es amikor a mama meghalt meg az uressen maradt agyanak is mondott 2 napig. Borzasztoan faj, annyi tervunk volt a mamaval kozosen.
2010. szept. 14. 17:51
 9/15 anonim ***** válasza:
5 htes terhes voltam, mikor mamám meghalt, 7 hónapos, mikor a párom mamája. Nagytatákat nem is ismertünk.
2010. szept. 14. 18:56
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat és részvétem nektek!

Én nem ismerhettem a nagypapáimat, de mindig rettenetesen hiányoztak mert olyan sokat meséltek nekem róluk, és ezért félek, hogy mit él majd át a kislányom is.

Nehéz mesélni neki róluk, mert annyira nagyon szerettem őket, hogy szinte fojtogat a szomorúság. De mesélek!

Kevés képem van a szüleimről, de azokat albumokba raktam szépen. Most csinálok a kislányomnak egy albumot az ő első évéről, és rengeteg jegyzetelek bele, hogy ne vesszenek el ezek a történetek. Hiányoznak a családi mesék, történetek, az ölelések,...és igen valaki írta a segítséget, az is. Anykám bölcsöde vezető volt, szóval sejthetitek!! Apum pedig a csillagokat is lehozta volna neki. Maradt egy nagypapája, akit nem érdekel, mert annyira el van foglalva a saját életével. Szomorú! De mindent megteszek, hogy legalább annyi szertetet kapjon amennyit én kaptam:-) Sok erőt kívánok nektek is!

És tudjátok mit utálok nagyon, mikor jönnek az emberek és azt mondják "Tudom mit érzel!" Holott mindenkijük él még! Hogy tudnának bármit is erről???

2010. szept. 14. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!