Érdemes a babatörölköző mellé kifogót is venni?
2.gyerekem született nemrég.
Egyáltalan nem használtam/használok
A kifogó,a négyzet alakú törölköző,aminek az egyik sarkában van egy kis kapucni szerű visszahajás.
Én szerettem,hogy a vizes hajára ratudtam tenni, de valóban nem gondolom létszüksegnek :)
(Nekünk egy nagyobb méretű van,amibe még most két évesen is belefér)
Nálunk egyetlen egy darab ilyen volt. Hogy ez mi, a franc se foglalkozott vele, törölköző? Törölköző, megrendeltem. Mása nem volt fürdéshez. Sőt, nem is baabkádja volt, hanem volt itthon nálunk teli műanyag (tehát nem lyukacsos) kád alakú szennyes tartó. Az volt a fürdőkád míg kicsi volt. Sokan annyira költeni akarnak amúgy tök feleslegesen...
Ha van pénzetek és nem fáj, vegyétek meg. Nekünk volt pénzünk, de fájt volna, így nem vettünk meg mindent IS amiről valaha csak hallottunk. :D
Nekünk van, mert benéztem a rossmannban, és véletlenül azt vettem le a polcról a sima textilpelenka helyett. :D
Itthon vettük észre, hogy ez egy óriási és nem ezt akartam.
Amire szánták, arra nem használjuk, tehát törölni fürdés után, de én azt használtam sokáig az ágyon magam alá, mert ömlött a tej a mellemből éjszaka. Meg később idegen helyen pelenkázó alátétnek. Szóval mi felhasználtuk mindenféle célra, csak nem úgy, ahogy "kell". :D
Szerintem a kapucnis babatörölköző se létszükséglet, nálunk fiam utálja például a fejére húzva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!