Szerintetek is csúnya név a Júlia/Julianna, meg az Erika név?
Figyelt kérdés
nagyom visszataszító személyiséget tudok csak elképzelni ilyen nevekkel2022. márc. 19. 15:48
21/28 anonim válasza:
A Júlia nagyon szép, olyan nőies :)
22/28 A kérdező kommentje:
csak idős nőket ismerek ezekkel a nevekkel, nem irigylek senkit ezzel a névvel:)
2022. márc. 19. 20:04
23/28 anonim válasza:
A Júlia, Júlianna nagyon szép, de az Erika nem tetszik. Én többeket is ismerek fiatalokat akiket így hívnak.
24/28 anonim válasza:
Akiknek a cuki kiscsaj Julcsi jut eszébe nem látták még az én Julcsi ismerősöm. Konkrétan 2 ajtós szekrény, egy flegma pitsa lyukas melegítővel, úgy jár, mint akinek a kezében a világ és mindenkit lenéz. Magyar egyébként. :D
25/28 anonim válasza:
A Júlia nagyon szép név, adnám is. Nőies, nemes, kifinomult. Arisztokraták viselték ezt a nevet.
A Julianna már nem tetszik annyira.
Az Erika meg olyan semleges. Egy nagyon jó barátnőm is Erika, meg a volt főnököm is, akit utáltam.
26/28 anonim válasza:
Julianna név nem szép, öreges, pórias, Júlia gyönyörű, üde, fiatalos, Erika gyönyörű. Júliát amúgy Liának becézném.
27/28 anonim válasza:
Nekem a Júlia és a Julianna nagyon tetszik, számomra olyan elegáns, nőies, lágy hatásúak. (Nyilván van benne személyes vonatkozás, hisz az egyik a nagymamám neve volt :)) Az Erika nem az én ízlésem, de amúgy szerintem nincs vele gond. - Amúgy ismerek több fiatal, 20-30 közötti Júliát, Juliannát is, az én környezetemben inkább ez jellemző.
28/28 anonim válasza:
Júlia, Erika szép szerintem. Júlia nevû kislány van a családban. Az Erika név nálunk listás volt, de végül mást választottunk. A Julianna nekem annyira nem tetszik, de csak azért mert nem szeretem az ilyen összevont neveket. Amúgy hangzásra az sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!