Szerintetek is csúnya név a Júlia/Julianna, meg az Erika név?
Figyelt kérdés
nagyom visszataszító személyiséget tudok csak elképzelni ilyen nevekkel2022. márc. 19. 15:48
12/28 anonim válasza:
Júlia szerintem szép,de a becézései nem tetszenek. Julianna/Erika nem tetszik
13/28 anonim válasza:
A Julianna tetszik. Férjem nagymamája Juliánna volt, elgondolkodtunk rajta, hogy ha lányunk lesz ez lesz a neve.
14/28 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek. Igaz, régiesnek, komolynak tartom őket. Rengeteg ilyen nevű idősebb nő van, ezért lehet az ellenérzés. Nekem is van ezer öreg néni Julianna ismerősöm, de már rosszul vagyok a névtől. Erikából is csak zsémbes, arrogánsakat ismertem. Így sose tetszett meg a név sem, főleg nem a gyerekemnek.
Hamarabb nevezem Mirabellának a gyerekem, mert ugyan magamtól soha nem gondolnék erre a névre, de van egy rendes fiatal munkatársam ezzel a névvel, olyan fajta ember, akinek a közelében akarsz lenni, nagyon pozitív személyiség.
15/28 anonim válasza:
Júlis, Juliskanéni, ezek borzalmas nevek. Régies, falusias, parasztos. Lehet, azért nem tetszik mert falun itt sok az idős Júliskanéni.
16/28 anonim válasza:
Nekem mind a két név tetszik. Ismerek embereket ezzel a névvel, mind kedves, szimpatikus egyének.
17/28 anonim válasza:
Júlia)Julianna szép,Erika nem tetszik
18/28 anonim válasza:
Nem tetszik az Erika, a Julianna nem rossz. A Júlia nagyon tetszik, ezert is ez lett a kislányunk neve. Julcsinak becézzük.
20/28 anonim válasza:
Ezek a nevek azoknak a nőknek a nevei, akiket irigyelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!