Júlia vagy Julianna?
Figyelt kérdés
Melyik név tetszik jobban?
Melyiket adnátok,adtátok?
Melyik név szebb szerintetek?
2020. júl. 30. 12:35
1/13 anonim válasza:
Egyiket sem adnàm, de nekem a kettô közül a Júlia tetszik jobban. A Julianna nagyon öreges szàmomra.
3/13 anonim válasza:
Nekem a Júlia tetszik jobban,(ne vedd sértésnek, ez csupán vélemény) de annyira azért nem hogy a gyerekemnek adjam.
4/13 anonim válasza:
Júlia. Mert nem szeretem az összetett neveket.
5/13 Derjaderja válasza:
Júlia, de az összes Juli/Julcsi stb közül, akit ismerek, csak 1 van, aki nem idegesítő pipi.
6/13 anonim válasza:
Egyiket sem adnám, egyik sem tetszik, de inkább a Júlia.
7/13 anonim válasza:
Júlia. Én adnám is, nekem nagyon tetszik.
8/13 anonim válasza:
Júlia. Nekem tetszik. A barátnőm így nevezte el a kislányát 🙂
9/13 anonim válasza:
Mindkettő szép, akiket én ismerek Júliákat/Julcsikat azok mind nagyon kedves nők. A kettő közül nekem vezetéknévfüggő. Egy szokványos, rövid vezetéknév mellé mehet hosszabb keresztnév, hosszú, kacifántoshoz inkább egyszerű. Vagyis inkább Nagy Julianna mint Nagy Júlia, de Dessewffy Júlia inkább mint Julianna.
10/13 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, viszont ha választani kell, akkor Júlia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!