Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Craniosacralis terápiára...

Craniosacralis terápiára vitte valaki a babájával? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Érdekelne, hogy aki vitte a babáját az miért, mennyi idősen és mennyire vált be?

#kranioszakralisterapia #craniosacralisterapia
tegnap 22:12
A kérdező szavazást indított:
Hasznos volt
Nem volt hasznos
3 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vittem. De tudni kell, hogy ez igazabol nem egy tudomanyos alapokon nyugvo modszer, inkabb olyasmi, mint a homeopatias “gyogyszerek”.

Azert vittem, mert mozgasfejlodesben le volt maradva es olvastam valahol, hogy jo lehet ra. (Persze jartunk kozben orvoshoz, tornara, stb, ezt csak kiegeszitesnek).

Nem tudom hatott-e, nem is nagyon hiszek a varazslasban, de minden mindegy alapon mentunk parszor.

Draga. Ennyit tudok mondani, a hatasa passz. En nem hiszek benne, de lehet ha valaki hisz, ugy jobb😂

tegnap 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ém 2x voltam, a gyerekemet 1x kezelték ilyen módszerrel. Nem hiszek benne.
tegnap 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kislányunkkal 5 éve járunk. Ő halmozottan sérült. Mellette járunk tucatnyi más terápiára, mert önmagában nekünk semmit nem érne. Amiben nekünk segít, hogy utána nyugodtabb, kevesebbet feszít, lazább egy icipicit az izomzata. De tényleg csak kiegészítő terápia számunkra minden más mellett.
tegnap 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!