Mikor kapcsoljak tv-t és mennyit?

Ahogy akarod.
Ha kapcsolsz kapcsolsz ha nem akkor meg nem.
Minden napra jut egy ilyen kérdés
Millió válasz van mindegyik alatt

Amikor gondolod, erre nincs jo valasz. Bar emiatt en pont nem aggodom, hogy lemarad, de egyelore meg nalunk sincs tv (most majdnem 2,5 eves), nem is tudom mikor lesz, nem hianyzik egyelore.
Amugy a gyerekek picit egyszerubbek ennel, az enyem pl egy bogyo es babocat nem latott meg, konyveink vannak ugyan, de nem erdekli annyira, hogy vegig is hallgassa.
Bar meg csak bolcsis, de a nagyobbakkal siman megbeszelik, hogy kik a szereplok, ki kicsoda, mi tortenik. Csomo mindent tud rola ugy, hogy eleteben itthon 1 percet nem foglalkozott vele 🤷♀️
Szoval egyreszt a tobbiek elbeszeleseibol tudhat rola, masreszt meg nem tudod megvedeni a gyereked mindig mindentol. Biztos, hogy lesz olyan mese, amit o meg nem latott, meg ha engeded is neki a tv-t. Vagy lesz akarmi mas, ami miatt kikozosithetik.
Sajnos ez benne van a pakliban.
A torta meg…hat basszus. Az aztan lehet akarmilyen, a lenyeg hogy a gyerek szeresse, nem? Most nem tokmindegy, hogy egy karakter van rajta vagy egy kisauto?

"ha sose kapcsolok a gyerekemnek tv-t világba nem tudja h miaz."
Egyik gyerekem se nézett ilyet (meg mast sem), mégis tudtak mi ez. Rájuk ragad kb. az ovi első hete alatt.
A nagy lányom úgy játszott "Elzast", hogy soha nem látta. Utána egyszer bekapcsoltam neki és tízperc után ment a dolgára, halálra unta.

Én kapcsoltam
Más még nem.
Mindenki csinálja ahogy jónak látja

-7 nem kell felkapni a vizet amúgy, nem rosszbol írtam
Azért írtam, hogyha visszakeresel találsz választ a rengeteg kérdésből

5 éves a lányom. Imádja a mancsőrjáratos szereplőket, mindnek tudja a nevét és egy mancsőrjáratot nem látott. 😅 Elzával ugyanez. Annyi, hogy mancsot olvastunk egyszer-kétszer, de Jégvarázst még nem is - és így volt tavaly Olaf farsangon.
Senki nem fogja csúfolni, ha nem néz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!