Mikor kapcsoljak tv-t és mennyit?
Figyelt kérdés
Tudom, a képernyőidő nem javasolt 3 éves kor elött, nem is kapcsolok neki sosem. Persze látott már képernyőt bekapcsolva ( tv , teló, tablet) pár másodpercre de úgy hogy én odaültetem és mesét kapcsolok neki úgy nem, csak azért nem szeretném ha az óvodába kicsúfolnák mert nem ismeri a mancsőrjáratot vagy a bogyókát és babócát. Minap láttam egy képet ahol a 3 éves kisfiúnak macsőrjáratos tortája volt, pl ha sose kapcsolok a gyerekemnek tv-t világba nem tudja h miaz. Csak nem akarom hogy az óvodába földönkívülinek tekintsék mert sosem lát tévét.jan. 18. 22:04
21/21 anonim 

válasza:

Lányom is nézte már 2 évesen. Ettől függetlenül olvastam neki sokat és foglalkoztam vele eleget.
Most 10 éves, van telefonja és laptopja is...szokott játszani is, de előbb megy ki az udvarra vagy jön csavarogni, mint a tv-t nézze vagy a telot nyomkodja. Nem csak ezen mullik.
Mindenki döntse el maga mikor engedi a gyereknek a tv-t és a többit...ettől nem lesz szarabb szülő senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!