Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mennyire kapcsolja rá a...

Ki mennyire kapcsolja rá a babára a klímát?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Rákapcsolni sosem szoktam. A házban a klíma mindig a falra van irányítva és tőle a lehető legmesszebb teszem a babát, hogy ne érje a hideg. Kocsiban csak az ablakra irányítjuk a klímát, és csak akkor kapcsoljuk be, ha hosszabb útra megyünk vagy dugó van. Egyébként csak az ablakot engedem le, a babával ellentétes oldalon.

4hónapos

2015. júl. 21. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:

1# A kocsiban a levegő hátul "elkanyarodik" és mindig az ellentétes oldalra csap leginkább. Szóval pont az ő oldalán kéne a logikád szerint lehúzni az ablakot.

Nálunk már egy hete megy a klíma non-stop. Semmi baja tőle. De így is csak 23 fokig sikerül nagy nehezen lehűteni a lakást.

2015. júl. 21. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Köszönöm a felvilágosítást, erre nem is gondoltam! Ezentúl így csinálom :)
2015. júl. 21. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom nálatok hová van felszerelve a klíma, de nálunk a fal és a mennyezet találkozásához, vagyis a babára csak akkor mehetne, ha nem hatna rá a gravitáció és a mennyezeten mászna :)

Amúgy a lamellákat lehet állítani, így mindig meg lehet találni azt a poziciót, ami nem fújja rá közvetlenül senkire a hideget.

Mi csak akkor kapcsoljuk be, amikor 30 fok fölé megy kint a hőmérséklet. 25 fokra szoktuk beállítani, így van 26 fok az egész lakásban, pedig csak a nappaliban van klíma és 95 nm a lakás.

Amikor nem vagyunk ott, akkor egy picit jobban rákapcsolok, de amikor visszamegyünk, akkor visszaveszem 25 fokra, mert alatta már nagyon rossz.

2015. júl. 21. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsánat, off lesz, de annyira irigylem azokat az embereket, akiknek a 25 fok jó :)

Nekem 20 fok felett már minden bajom van, jelenleg letiltottam a sütő/főzőlap használatát, amíg hőségriadó van, mert így is csak 24-25 fokig viszi le a klíma a belső hőmérsékletet.

2015. júl. 21. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!