Ki mennyire kapcsolja rá a babára a klímát?
Rákapcsolni sosem szoktam. A házban a klíma mindig a falra van irányítva és tőle a lehető legmesszebb teszem a babát, hogy ne érje a hideg. Kocsiban csak az ablakra irányítjuk a klímát, és csak akkor kapcsoljuk be, ha hosszabb útra megyünk vagy dugó van. Egyébként csak az ablakot engedem le, a babával ellentétes oldalon.
4hónapos
1# A kocsiban a levegő hátul "elkanyarodik" és mindig az ellentétes oldalra csap leginkább. Szóval pont az ő oldalán kéne a logikád szerint lehúzni az ablakot.
Nálunk már egy hete megy a klíma non-stop. Semmi baja tőle. De így is csak 23 fokig sikerül nagy nehezen lehűteni a lakást.
Nem tudom nálatok hová van felszerelve a klíma, de nálunk a fal és a mennyezet találkozásához, vagyis a babára csak akkor mehetne, ha nem hatna rá a gravitáció és a mennyezeten mászna :)
Amúgy a lamellákat lehet állítani, így mindig meg lehet találni azt a poziciót, ami nem fújja rá közvetlenül senkire a hideget.
Mi csak akkor kapcsoljuk be, amikor 30 fok fölé megy kint a hőmérséklet. 25 fokra szoktuk beállítani, így van 26 fok az egész lakásban, pedig csak a nappaliban van klíma és 95 nm a lakás.
Amikor nem vagyunk ott, akkor egy picit jobban rákapcsolok, de amikor visszamegyünk, akkor visszaveszem 25 fokra, mert alatta már nagyon rossz.
Bocsánat, off lesz, de annyira irigylem azokat az embereket, akiknek a 25 fok jó :)
Nekem 20 fok felett már minden bajom van, jelenleg letiltottam a sütő/főzőlap használatát, amíg hőségriadó van, mert így is csak 24-25 fokig viszi le a klíma a belső hőmérsékletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!