Aki nagyon félt a szüléstől hogy tette túl magát rajta?
40-ik hétben vagyok de félek töle.
Nem maga a fájdalomtól az pár óra és ennyi.
Attól félek valami baj lesz stb...
Erra a bába annyit mondott csak a pozitív gondolkodás segít. Elmondta hogy 2 éve dolgozik a korházban és egyszer volt hogy sürgösségi beavatkozás kellett.
Ne olvassunk rémtörténeteket ne hallagassuk meg barátink történeteit stb...
én eddig így tettem, egy jó ismerösömnek volt komplikáció a gyerekkel közvetlen szülés után és most hogy minden rendben van és a baba 100%-s olvastam el a leveleit csak.
Én is annyira féltem,mint te most.Nagyon kényes vagyok,nem bírom a fájdalmat...Elképzeltem,hogy ez iszonyú fájdalom lesz...
De azzal adtam erőt magamnak,hogy tudtam,hogy a babának is fáj a születés,tehát nekem kell neki segítenem.Mondtam a páromnak,hogyha elveszíteném a kontrollt csak annyit mondjon,hogy gondoljak a kicsire.Nekem ez sokat segített.
Különben,a szülés nekem egy csodálatos élmény volt,a férfiak csak bánhatják,hogy ezt nem élhetik át...
Ezért érdemes megszületnünk.
Szeretném még átélni,és biztos nem félnék már annyira tőle.Remélem,hogy neked is ez lesz majd a véleményed..
Sok szerencsét kívánok neked,és sok boldogságot.
Hidd el nincs mitől félni...
Voltak olyan görcseim hogy 4kéz láb jöttem be a szobámba.
De nem tudom, nekem az egy kapaszkodó lenne, mind1 megpróbálom azért megszerezni. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!