Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Köteles vagyok e a babámat...

Köteles vagyok e a babámat dohányos helyre vinni?

Figyelt kérdés

A férjem családja dohányzik.. a baj az,hogy a lakásban cigiznek 3-an.. brutál dohányszag és füst van.

Én is cigiztem anno,de sosem lakásban..na mindegy a lényeg,hogy én a terhességem miatt raktam le és nem is szeretnék visszaszokni többet,viszont azóta hogy megszületett a kicsikém,nem bírom elviselni még a dohányszagú embereket sem a közelében.. nyílván kénytelen vagyok.. de más mikor valaki kint gyújt rá,vagy valakinek az összes ruhájából árad a cigi szag,mert már vizesen a szárítón beszívja..

A kérdésem az lenne,hogy köteles vagyok e elvinni a nagyszülőkhöz a pár hetes babámat vagy megmondhatom nekik,hogy sajnos a füst miatt nem vagyok hajlandó oda vinni,jöjjenek csak ők..

A nagymama már készül,hogy amég boltba mennénk vagy ilyesmi ott hagyom a babát.. hát nem szeretném..

Eleve le sem raknám senkinél sem alapból..

Ti ezt hogy vázolnátok vagy mit tennétek?

Előre is köszönöm!

2022. márc. 17. 13:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles, de ezt a férjeddel kell lemeccselned, nem velünkm
2022. márc. 17. 16:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem vinnem, de nem csak babát, nagyobb gyereket sem, sőt magam sem szívesen mennék. Nagyon egészségtelen ez így. Cigiztem en is régebben, es jopar dohányos ismerős van, de mindenkinek alap, hogy csak kint gyujt rá az udvaron, teraszon.
2022. márc. 17. 21:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem vinném oda. Fontos a baba egészsége, ráadásul a kicsi tüdeje sokkal érzékenyebb. Nem hiányzik neki a dohányszag. Mondd meg hogy ha látni akarják ők jönnek és betartják a szabájaidat
2022. márc. 20. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!