Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki járt már úgy hogy pici...

Valaki járt már úgy hogy pici babáját hányás-hasmenéses vírus miatt kórházba kellett vinni?

Figyelt kérdés

7hetes a pici. A nagy most hányt 2x este. Előtte semmi baja sem volt. Viszont féltem a picit. Ugyanis most jöttem vele haza a kórházból mert lázas volt egy vírus miatt és ki kellett zárni ugye a durvább dolgokat mivel még 3ho alatti amúgy is be kellett vinnem.

De semmi kedvem még 1x, nagyon rosszul éltem meg ezt is.

Volt valaki így meddig voltatok bent vagy mit adtak neki?

2021. szept. 25. 02:43
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Védi az anyatej, a nagytól nem fogja elkapni ha szoptatsz.
2021. szept. 25. 06:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem beteg a kicsi, addig ne kombinálj. A nagynál is simán lehet ám csak gyomorrontás.
2021. szept. 25. 07:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van kedved ha nincs, ha baja van a kicsinek menni kell. Mi is voltunk háromszor nagyon rossz volt de ez van nem tudtam mit tenni. 3 napot minimum bent tartottak minket minden esetben.
2021. szept. 25. 07:17
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Annyit tudsz tenni, hogy mindig kezet mosol, a nagyot nem engeded a közelébe. Mást nagyon nem tudsz csinálni.
2021. szept. 25. 07:32
 5/8 anonim ***** válasza:
57%

Reménykedj, hogy ha nagyon alaposan fertőtlenítesz mindent (wc, kilincsek, kapcsolók, csapok, mosogatás...), akkor más nem kapja el. Hiszen az ilyen hányós kórokozók általában felületekről, kézről terjednek, nem a levegőben. Nálunk volt már sokszor ilyen, hogy valamelyikünk hányós vírust hozott haza (tényleg vírust, mert lázas is volt), de a többiek megúszták. És persze volt olyan is, hogy nem (talán az 5-ből kétszer), mert annyira telibe kaptam a gyerektől. Szóval inkább érdemes próbálkozni. Szoptatni is tényleg érdemes (ha anyatejes), ha el is kapod (bár olyankor jó kihívás...), bár az se 100%, növeli az esélyét annak, hogy a kicsi megússza vagy nála enyhébb lesz.

Ha viszont be kell vinni, akkor be kell vinni, de ezen előre ne parázz. Megy a drukk.

2021. szept. 25. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:

10x voltam kórházban a lányommal 3 éves koráig. 1-1 hetet.

Ebből 4 volt hányós-hasmenős vírus.

2021. szept. 25. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Augusztusban volt 3 hónapos a kislányom mikor hasmenés lett és bekerültünk a kórházába 2 éjszakára. Utáltam ott lenni és ő is nagyon nehezen viselte hogy nem a megszokott helyen vagyunk. Az ápolók nemtörődömsége meg rá is tett egy lapáttal. Gyógyszert semmit nem kapott csak azt kellett vezetni hogy mennyit eszik és mennyit kakil. Szóval annyit csináltak amit itthon is bírtam volna, mert az étvágya nem romlott neki abszolút szóval nem kellett kiszáradástól tartani.

Lányom családból kapta el kisgyerektől úgy hogy nem is közelről találkoztak🙁

Remélem nem kell mégegyszer ilyet átélnünk, mert rossz volt szenvedni látni szegényt.

2021. szept. 25. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:

1!

Védi az anyatej??

2 évig szoptattam a lányom.

4x kapta el pici korában! Ebből 2x én is beteg voltam.

Ennyit a védelemről.

2021. szept. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!