Most olyan rosszul érzem magam. Lelkiismeret furdalásom van! Voltatok így már?
Figyelt kérdés
Ma a 13hós kislányom du nem akart elaludni.Elsőnek apa majd én is megpróbáltam. Hozzáteszem nagyon álmi volt már az ebédnél is egyfolytában a szemét dörzsölte.Néha eljátsza ez h örjöng inkább alvás helyett.Aztán ha elalszik akkorákat alszik:)és jó kedvvel ébred. Szóval olyan túlzásba vitte az örjöngését szinte már zokogott.De máskor ha kivettük röhögött /tehát elérte a célját/h nem kell aludnia. Most ott hagytuk a kiságyban egyedül h aludjon.NAgyon sírt keservesen:((de max5-8percet aztán elaludt!Átmentem hozzá de álmában szipogott:(35 percen keresztül!Olyan rossz volt h már sírtam:(.Egy szemétnek érzem magam nagyon lelkiismeret furdalásom van és félek hogy most utál:(!Más volt így már? Ha felkel a babám nem fog haragudni rá? Tudom biztos jön olyan válasz h de akkor sem szabad ott hagyni stb...2010. szept. 13. 15:20
11/11 A kérdező kommentje:
Közben felkelt:)jó keddvel:)! És szeretget annyira édi.És látszik h kialudta magát!Köszönöm válaszokat:)!
2010. szept. 13. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!