Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van lelkiismeret furdalá...

Miért van lelkiismeret furdalásom azért, mert dolgozni megyek?

Figyelt kérdés
Úgy alakult, hogy (nagyon) részmunkaidőbe vissza kellett mennem dolgozni. Azt jelenti, hogy egy héten kétszer délelőtt, addig a 15 hónapos gyerekem a nagyszüleivel van. Igazából jól elvan velük, de kb. annyira rosszul érzem magam sokszor, mintha legalább minden nap bulizni mennék. A többi időt velem tölti. Nem bírom a jó és rossz anya kérdéseket és azt is tudom ettől nem vagyok szemét és, hogy ilyenkor azért már belefér a gyerek életébe hogy ennyit külön legyünk. Szóval az eszemmel mindent tudok, de mégis akkor miért érzem úgy hogy valami nem jó ebben az egészben.Segítsetek...valahogy.
2011. febr. 23. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi 6 hónaposak vagyunk addig van a nagyszülőkkel amíg én és a párom elszaladunk bevásárolni ami kb fél óra de minden pillanatban arra gondolok most mi lehet, mit csinál. Ha két éves lesz nekem is vissza kell mennem dolgozni. Az biztos hogy nehéz lesz az elszakadás, ráadásul bölcsibe kell mennie mert a nagyszülők dolgoznak, pedig szívesebben hagynám majd rájuk nyugodtabb lennék. Ezen túl kell lépni.
2011. febr. 23. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Hogy miért?Mert szereted a gyermekedet!Teljesen normális reakció!Sajnos sokan vannak ugyan ilyen helyzetben,fel a fejjel!Jó anyuka vagy!
2011. febr. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!