Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én megélem az anyaságot, de a...

Én megélem az anyaságot, de a párommal mi lesz? Én leszek majd a hibás?

Figyelt kérdés

Korábban nagyon szerettem volna gyereket, valahogy anélkül nem is tudtam elképzelni az életem.

Azután, igaz más úton, de "anya lettem". 5 éve az életembe került egy kislány.

Nem akarom részletezni, annyi a lényeg, hogy napi kapcsolatban vagyunk, nagyon sokat segítek neki, és imádom. Nem tudom elképzelni, hogy a sajátomat nála jobban szeretném. Teljesen olyan, mintha az enyém lenne. Ő is nagyon kötődik hozzám. 5 év alatt nagyon megszerettük egymást.

A lényeg annyi, hogy én 5 éve nem akarok anya lenni. Minden ilyen érzésem meg tudom élni vele, ráadásul sok időmet, energiámat elvonja ez a kislány. De mondom, ez nem esik nehezemre, mert nagyon szeretem.

A párom ebben nem vesz részt. Megért engem és örül, ha én boldog vagyok vele. Néha céloz rá a párom, hogy szeretne gyereket. Én meg ilyenkor megmondom őszintén, hogy én most még nem, de talán sosem.

Szerintem ezért nem hagyna el. De idővel lehet, hogy mérges lesz rám? Ti mit gondoltok erről?

2022. márc. 9. 14:51
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
*képzelted
2022. márc. 14. 11:12
 32/48 A kérdező kommentje:
Egyáltalqn nem erről van szó. Az csak egy példa volt.
2022. márc. 14. 11:55
 33/48 anonim ***** válasza:
De egy baromi rossz példa. Nehezen tudok olyan helyzetet elképzelni, ahol normális, hogy egy idegen nő anyáskodik egy kisgyerek felett. Az általad felhozott példában sem ez lenne a megoldás
2022. márc. 14. 12:08
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok ilyen helyzetet elképzelni. Ha rossz helyen van az a gyerek, és te nem teszel semmit azon kívül, hogy pátyolgatod, aztán meg otthagyod, az égvilágon semmi jót nem teszel vele, sőt. Akkor csak arra használod azt a gyereket, hogy a saját igényeidet kielégítsd (fúj), egyébként le se szarod mi van vele. Ha rossz neki ott, ki kell emelni. Ha pedig nem erről van szó, akkor hogy lehet hogy egy idegen nő ennyi időt tölt egy kisgyerekkel, akinek van családja? Az apja/anyja hogy nem hívta még rád a rendőröket?

Nem tudok egyszerűen olyan helyzetet elképzelni, ahol normális lenne idegen gyereket ilyen szinten pátyolgatni. Valami nem kerek nálad, vagy sunnyogsz és nem mondasz el mindent.

2022. márc. 14. 12:23
 35/48 anonim ***** válasza:

32-es Továbbra is érthetetlen, hogy 2 mondatban miért nem tudod vázolni a helyzetet, hiszen ez lenne a kulcs.

Bármi is a helyzet, az a szülők, gyerek, és a te szempontodból is egészségtelen.

2022. márc. 14. 12:25
 36/48 anonim ***** válasza:
Bármit is mondasz kérdező hogy milyen jó hogy vagy ennek a gyereknek mi ezt addig nem hisszük el amíg nem vázolod a helyzetet hogy konkrétan miről is van szó. És addig feleslegesen tetted itt fel a kérdést, pedig gondolom azért tetted fel hogy tanácsot kérj de addig nem tudunk itt adni amíg nem tudjuk miről van szó. Nem is értem hogy gondoltad hogy majd helyeselni fogunk annyi info után amit megadtál. Mert ennyi info után érthetetlen miért kezdtél egyéni akcióba ahelyett hogy valami komoly szerv segítségét kérd. És minek hozol fel olyan példát ami nem fedi a te helyzetet?
2022. márc. 14. 12:50
 37/48 A kérdező kommentje:
Mindegy, már látom, hogy ez nem itt fog megoldódni. Ha leírnám a teljes sztorit, azt sem értenétek meg és most természetesen nem az értelmi képességeitekre gondolok, hanem arra, hogy egy kìvülállónak furcsa ez a helyzet. Köszönöm azért, hogy írtatok.
2022. márc. 14. 13:20
 38/48 anonim ***** válasza:
De mièrt nem ìrod le? Totál nem ismer itt senki senkit, hátha megèrtenènk tèged jobban. Na de hát ìgy tènyleg felesleges volt kiìrnod. Kìváncsivá teszed a jònëpet, aki amúgy pròbálna segìteni, de nem ìrod le a lènyeget.
2022. márc. 14. 13:36
 39/48 anonim ***** válasza:
Vagy lehet hogy másnap ismert az ő sztorija és fél hogy felismerik. Én pl már ismertem fel személyt így.
2022. márc. 14. 14:27
 40/48 anonim ***** válasza:

39 Nem hiszem, hogy ez az indok, aki ismeri, ez alapján a morzsa alapján is felismerné.

Kérdező, szerintem menj el egy pszichológushoz, és beszélgess el vele, hogy vajon a saját életedet éled -e, és ezzel mit akarsz kompenzálni.

2022. márc. 14. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!