Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Többemberes babát hogyan...

Többemberes babát hogyan lehet idegileg elviselni?

Figyelt kérdés
Megőrülök a sírásától, hogy mindent megteszek érte, mégis csak sír. Elegem van, nem bírom. Második gyerekünk, miatta a 3 éves nagyobbal is alig tudok foglalkozni, aki legtöbbször csak ül befogott füllel, hogy ezt nem bírja már. 5 hónapos, 5 hónapja ez megy. Üvölt. 2 gyerekorvos is vizsgálja, voltunk dévényesnél, neurológusnál, gasztroenterológusnál, hordozási tanácsadónál, de semmit nem találtak, ami ezt az állandó üvöltést okozza. Férjemmel végtelenül türelmesek, nyugodtak vagyunk, mindent megteszünk a gyerekeinkért, de mostanában úgy érezzük már, hogy tönkretesz minket. Hordozom sír, ringatom sír, hintáztatom sír, sétálunk sír, mindig csak sír.😭 Mostanában már úgy vagyok vele, hogy fogom és hagyom egyedül sírni, úgysem segít semmi. Nagyszülők is próbáltak segíteni, de nekik se volt ilyen még ennyire sírós gyerekkel tapasztalatuk. Fehér zaj sem segített eddig egyszer sem. Mit csináljak vele, hova vigyem aki tudna segíteni végre...
2022. febr. 23. 13:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Kedves kérdező, mostmár nagyon kíváncsi leszek az okra, írj ha esetleg kiderül.
2022. febr. 23. 14:12
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

A baratnomek pont igy voltak. 1 eveig tartott, ennyire hasfajos volt. 24 orabol 23 at orditott egy even at hasfajas miatt. Utana elmult.

Valamije faj, jojjetek ra mi. En hasfajasra tippelek.

2022. febr. 23. 18:16
 13/21 anonim ***** válasza:
38%
Elozo vagyok. Es csendes refluxja is volt, minden etetes elott suritot kellett adni, de ez sem segitett...
2022. febr. 23. 18:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Én olyanról is hallottam, hogy folyton síró babának születésekor elmozdult egy csigolyája, s bár kívülről nem látszott, szörnyű fájdalmat okozott neki, ezért nyekergett folyton. Ez csak egy további példa az egészségügyi okokra, érdemes még egy kicsit tovább kutatni, ha ennyire sírós.
2022. febr. 23. 20:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Nálunk a kiropraktőr segített! Ha bp-iek vagytok, Rédly Mónikát tudom ajánlani, nagyon profi. Ferdenyak tartás miatt kerestük fel és már az első alkalom után érezhetően nyugodtabb volt a babánk!
2022. febr. 23. 21:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Az én 7 éves lányom pont így indította az életét. Mindenért bőgött. De mindenért. Kikészített minket. Kézben sincs el? Mert nekünk ott nyugodott meg. Ahogy ült stb egyre jobb lett.

A kis 5 honaposomnak tejfehérje allergia okozott kínlódást. Nem viszket a bőre?

2022. febr. 23. 22:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekünk akkor javult, amikor tápszeres lett. 1-3 honapig(mar nem emlekszem) fejtem a tejet es mellé kapott tapszert. Akkor egyfolytaban uvoltott. Mikor tapszeres lett, szinte rogton elmult az allando uvoltes es elkezdte ataludni az ejszakat.
2022. febr. 23. 23:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy vagytok most?
2022. ápr. 11. 01:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Szia

Már mérséklődött a sírása, de sajnos még mindig nem jöttünk rá mi a baj vagy mi volt a baj. Voltunk csecsemő uh-n, semmit sem találtak nála. Már kúszik és nagyon sokat "plankel" meg négykézlábazik.

2022. ápr. 11. 07:30
 20/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Gondoltam leírom, most már 2 éves a kicsi és még mindig rengeteget bőg. Konkrétan állandóan, semmi sem jó neki🙈 ha olyan a kedve, akkor azért is ha valaki ránéz "lámnézett anyaaa, brühü ". Brutálisan dacos, nem könnyű vele. Okos és egészséges is szerencsére, vannak jó napok is, amikor jó kedve van.

febr. 16. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!