Kedves Anyukák! többemberes kisbabám van? Mi az oka ennek a "csak anya" jelenségnek?
5,5 hónapos a kislányom, és 1 percig nincs meg nélkülem, úgy értem nem érdeklik a játékok, csak ha ott vagyok vele, de akkor se mindig. Pisilni nem tudok elmenni anélkül, hogy ne törne ki ordításban. A helyzetet tovább rontja, hogy most vagyunk túl egy költözésen. 3,5 hónapos kora óta fogzik, 2 foga már van.
Anyatejes, csak cicin alszik el.
Apukájával kb. 10 percig jól elvannak, aztán jön a sírás és csak én tudom megvigasztalni.
Segítsetek, van megoldás? Vagy csak az idő és a türelem. Úgy le vagyok törve.
1 éves a fiam,de még mindig ilyen. Állandóan anya kell,és a cici se legyen túl messze biztos ami biztos...😁
Kínomban én már csak nevetek ezen. Anyás gyerekről álmodoztam terhesen,hát most megkaptam...akkor még nem tudtam,hogy ennek van rossz oldala is. Fogzásnál mégjobban ilyen. Bár nála ezt már szepa szorongásnak nevezik mert idősebb.
2: mára kialakult egy nagyjából tartható napirend
-7.00 körül ébred, kicsi cicizés, amibe belealukál
-a normális reggelizés 9.00 körül van (sokáig nyammog a cicin)
-majd játék, ismerkedés a házzal, ez kb. 1,5 órás program
-11.00-12.00 között valamikor cicire teszem komfortszopizni és ebédelni is egyúttal
-alukálás 1,5 órát kb.
-babakocsis séta (ennek változó az ideje)
-hazaérkezvén cicizés (uzsonna)
-ha bealukál, akkor 1 órát simán szundít
-apa hazaérése kb. 18.00kor, apázás, játék
-az este mostanában kaotikus néha a költözés miatt, van, hogy később vacsizik (tápszeres pótlást kap, estére totál kiürülök), de 22.00ig mindenféleképp le kell fektetni
Az éjszakákat átalussza (bár mocorog azért sokat), velünk alszik, nem akartam rögtön bedugni az ismeretlen szobába, eddig nem volt neki külön szobája.
Régebben is anyás volt, leginkább a fogzás kezdetére tehető az átlagon felüli ragaszkodás, de a mostani helyzet kb. 3 hete tart, ami azért érdekes,mert pont akkor volt náthás szegénykém és mind testileg, mind lelkileg (orrszívózás...) megviselte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!