Szerintetek ha többet lakunk egy háztartásban a kislányom akkor is tudja h én vagyok az anyja?
Hát amennyiben te foglalkozol vele legtöbbet, hidd el tudja ki vagy.
Az én fiam már 14 hős és nála sincs jele szepának. Van ismerősöm akinél 2 éves kor körül jött elő csak. De hallottam már olyat is hogy van amelyik babánál nincs is.
Megértelek.
Ugyan nekem csak 4hónapos lesz a fiam, de csak az apukája kap mosolyt, meg a szomszéd, a bolti eladó stb..én nem. Persze tudom, h.engem lát legtöbbet, nem vagyok neki érdekes, de mégis jó lenne, ha több mosolyt kapnék. Mintha engem nem szeretne, pedig nincs így. De szerintem normális, ha anyaként időnként buta dolgokon is gondolkodunk.
Én is megértelek, tök rossz érzés lehet :(
Barátnőm is együtt lakott a mamával, és a pici egyformán szerette őket. Együtt gondozták. Sőt, a nővérem a mamát kérte mindig, anyut meg eltolta. Szóval tényleg van ilyen. Ha most így is van, később úgyis tudni fogja, ki az ő anyukája 😍.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!