Nem tudom a 17 hónapos kislányomat leszoktatni a kezemből ?
Állandóan felveszi a kezébe anyósom viszi magával mindenhova és amikor én vagyok egyedül itthon vele akkor sír meg kapaszkodik belém ,hogy vegyem fel a kezembe és olyankor muszáj vagyok ,mert úgy sír mint akit ölnek kb. Nem tudom mindig mivel nekem is csinálnom kell az itthoni dolgokat. Már rászóltunk mindketten a férjemmel ,de nem érti meg a mama, hogy ne vegye fel mindig.
Ja meg emiatt hogy folyton felveszi eléggé mamás . Jön hozzánk az unokatesója meglátja a kislányom hogy anyósom a másik gyerekkel játszik elkezd sírni ,hogy ő mama ölébe akar menni . Velem sose csinalja ezt pedig én is felszoktam venni mivel mamika hozzá szoktatta. Rám nem is féltékeny, ha én játszok a másik gyerekkel szerintetek miért? Ez engem annyira zavar. Köszönöm a válaszokat!
Akár milyen 'gonosz' anyós is legyen legalább oda figyel a gyereked igényeire.
És mi esik rosszul,az hogy azt mondjuk vedd fel a gyerekedet ha egyszer veled akar lenni?
Mindig nem kell ez tény,de hogy odáig kelljen fajulnia egy sima ölbe kéreszkedésnek is másoknál,hogy sír és hisztizik egy gyerek..
Igen. Olyankor jön utánam sírva,hogy vegyem fel . Leszoktam guggolni hozzá megölelem és mondom neki,hogy anya most nem ér rá.,de olyankor mindig sietek a dolgaimmal és rohanok hozzá . Amúgy meg van hogy fogat is úgy mosok hogy felveszem az ölembe:)
Szóval próbálom egy csomószor felvenni . Csak a karom meg nem bírja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!