Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom a 17 hónapos kislány...

Nem tudom a 17 hónapos kislányomat leszoktatni a kezemből ?

Figyelt kérdés

Állandóan felveszi a kezébe anyósom viszi magával mindenhova és amikor én vagyok egyedül itthon vele akkor sír meg kapaszkodik belém ,hogy vegyem fel a kezembe és olyankor muszáj vagyok ,mert úgy sír mint akit ölnek kb. Nem tudom mindig mivel nekem is csinálnom kell az itthoni dolgokat. Már rászóltunk mindketten a férjemmel ,de nem érti meg a mama, hogy ne vegye fel mindig.

Ja meg emiatt hogy folyton felveszi eléggé mamás . Jön hozzánk az unokatesója meglátja a kislányom hogy anyósom a másik gyerekkel játszik elkezd sírni ,hogy ő mama ölébe akar menni . Velem sose csinalja ezt pedig én is felszoktam venni mivel mamika hozzá szoktatta. Rám nem is féltékeny, ha én játszok a másik gyerekkel szerintetek miért? Ez engem annyira zavar. Köszönöm a válaszokat!

2022. febr. 17. 22:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy milyen már, hogy már egy másfél éves gyereket is koloncnak vesz az anyja, apja? Persze hogy a mamához húz, ilyenkor szó szerint a biztonságérzetet keresi a gyerek mikor valaki karjába kéredzkedik.
2022. febr. 18. 08:21
 22/40 anonim ***** válasza:
33%

Akár milyen 'gonosz' anyós is legyen legalább oda figyel a gyereked igényeire.

És mi esik rosszul,az hogy azt mondjuk vedd fel a gyerekedet ha egyszer veled akar lenni?

Mindig nem kell ez tény,de hogy odáig kelljen fajulnia egy sima ölbe kéreszkedésnek is másoknál,hogy sír és hisztizik egy gyerek..

2022. febr. 18. 08:25
 23/40 A kérdező kommentje:
Higgyétek el ,hogy felveszem
2022. febr. 18. 08:26
 24/40 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem. Próbálok neki mindent megadni sokat törődni vele. Nekem ő a minden.
2022. febr. 18. 08:27
 25/40 A kérdező kommentje:
De az pl nem normális ,hogy a mama kávéval itatja a gyereket
2022. febr. 18. 08:28
 26/40 anonim ***** válasza:
88%
De ha felveszed miért sír,hogy nem veszed fel? Nem született volna meg a kérdés..
2022. febr. 18. 08:29
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Már látom, a kérdés nem a gyerekről szól, csak azt akarod hallani hogy húdeszar az anyósod. Hiába, ezen az u oldalon egy nagymama max szép lehet, de jó nem: mert ha nem törődik az unokával azért szemét, ha rá van lőcsölve a gyerek és a kicsi hozzá kötődik meg azért szemét a mama...
2022. febr. 18. 08:32
 28/40 A kérdező kommentje:

Igen. Olyankor jön utánam sírva,hogy vegyem fel . Leszoktam guggolni hozzá megölelem és mondom neki,hogy anya most nem ér rá.,de olyankor mindig sietek a dolgaimmal és rohanok hozzá . Amúgy meg van hogy fogat is úgy mosok hogy felveszem az ölembe:)

Szóval próbálom egy csomószor felvenni . Csak a karom meg nem bírja .

2022. febr. 18. 08:32
 29/40 A kérdező kommentje:
Törődjön nekem nem az a bajom hogy törődik ő is vele. Hanem ,hogy értse meg a mama is ha egyedül vagyok itthon a lányommal ne csináljon rosszat azzal nekem ,hogy hurcolássza a kezében. Úgy is lehet vele törődni , hogy leül vele játszani ahogy én szoktam .
2022. febr. 18. 08:34
 30/40 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem egyszer kidobott minket a gyerekkel anyósom az utcára mehettem haza anyukámhoz. És mielőtt azt írja valaki ,hogy mert olyan voltam vele nem igaz.
2022. febr. 18. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!