Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 17 hónapos kislányomat 3...

17 hónapos kislányomat 3 hétvégére itthon hagyhatom pár órára?

Figyelt kérdés
Most hétvégén kezdődik egy 3 hétvégés tanfolyam, ami szombat-vasárnap 9-16 óráig tart. Apukájával és heti 1-2szer látott nagyijával esz. Elmennétek ti jó szívvel otthonról?Tudom, már nem olyan pici, lehetne akár már bölcsis is, de még eddig max 4-5 órát voltam el nélküle, abból 2-3 órát aludt.
2013. febr. 4. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Simán elmehetsz, jól el lesz! Lehet észre sem veszi hogy nem vagy ott, Mami Apa elszórakoztatják!!!
2013. febr. 4. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Jaj persze!!! Érezd jól magad.
2013. febr. 4. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Jaj, istenkém, de nehéz ez igaz?? :-)))

A agyammal azt mondom, hogy menj, de ezt úgyis Te érzed, én sem tudtam a lányomat pár óránál tovább "elhagyni", pedig apukával, és nagyival jó lenni...:-))

nekem 2,5 éves a lányom, bölcsis már október óta, és még most is szó szerint rohanok haza a buszmegállóból, mert alig bírom ki a napot nélküle...tiszta dili vagyok..:-((

A válaszom az, hogy igen, otthon hagyhatod pár órára 3 hétvégén, menj, és tanulj...:-))

2013. febr. 4. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem simán,kisfiam sokkal kisebb volt mikor más vigyázott rá,az első ilyen alkalommal 2 hetes volt,egy órára elmentem sétálni,6 hetes mikor vizsgázni voltam.Nyugodt szívvel mennék el,16 hónapos kora óta bölcsis amit imád első perctől fogva.
2013. febr. 4. 14:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, hogy biztattok, köszönöm!

Igen, nagyon nehéz őt itt hagyni, de őérte is teszem, hogy tanulok!

2013. febr. 4. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Én fiam is ennyi idős volt mikor elmentem hétvégi tanfolyamra, nem lesz semmi gond.
2013. febr. 4. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Erről van szó! Ő érte is teszed. És azzal is jót teszel neki, ha nem csak állandóan veled van. Neked nehezebb ez hidd el, mint neki.
2013. febr. 4. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Én csak szülinapozni mentem el(ezt kértem a szülinapomra) fél napra, és mégis annyira hiányoztak, pedig, amíg el nem indultam, már sikítani tudtam volna, ha meghallottam anyaaaaaa.

Nyugi, menni fog.

2013. febr. 4. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Én elmennék.
2013. febr. 4. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!