Most mennyi 5ml? Mivel mérjem ki?
Figyelt kérdés
mindenhol mást írnak...1 kávéskanál 5ml,de nincs annyi,csak a fele...Vagyén nemtudom már melyik a kávéskanál vagy nemtudom...Van a legkisebb,amibe kb 0,5ml fér,van az 1-el nagyobb(abba mértem,de nincs 5ml csak a fele kb),és van a legnagyobb,de az már evőkanál.)Hogy lenne a legegyszerűbb kimérni?Most nemtudok elmenni venni a gyógyszertárba fecskendőt..stb,szakad az eső,egyedül vagyok a gyerkőccel,de adnom kell neki a gripe watert,csak nemtudom hogy kéne.Infacolos cseppentőnk megvan még,de azzal 10-szer kéne felszívnom hogy 5 ml legyen,az macerás...ötlet valakinek?2010. szept. 10. 13:47
1/8 anonim válasza:
milyen ásványvizes kupakod van otthon?
2/8 anonim válasza:
na közben kimértem neked a nurofenes adagolóval (5ml) itthon a Lidls, pannon aqua ásványvizes palack kupakjába pont 5 ml fér bele.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,aranyos vagy:)Nekünk nestlé aquarel és zafír ásványvíz van itthon csak,de megnézem abba mennyi fér.
2010. szept. 10. 13:56
4/8 anonim válasza:
Patikában kapható fecskendő ml-es beosztással, az a legegyszerűbb legpontosabb! Kb 100-150 Ft!
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,igen tudom,de amint írtam is,nemtudok most elmenni venni,mert szakad az eső,és egyedül vagyok a 6hetes gyerekkel,nem vinném ki ha nem muszáj ilyen időben,ígyis csak sír állandóan a hasa miatt..
2010. szept. 10. 14:00
6/8 poci-maci válasza:
szia bár nem a kérdéshez tartozik de nekünk ez a víz nnem jött be! Nekeünk a doki meg a védőnő ajánlotta a hipp gyermekteát 1 kiskanál granulátum 2dl vízhez és ezt itassam meg vele a nap folyamán!
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,már mindent kipróbáltunk,köztük ezt is,de semmi nem használ,ez lesz a 6. amit kipróbálunk,egyben az utolsó,mert más nincs,ha ez se segít,akkor marad az idő sajnos...:S
2010. szept. 10. 14:20
8/8 anonim válasza:
nekem 2 ötletem van.. mi igy csináltuk:
cumis üvegbe kimértem mindig 10 cseppentövel infacolossal és abbol simán megitta, 5 mp-ig tart klb belemérni.. vagy pedig mérd bele egy nagy kanálba, és bbol itasd meg. nekünk hamar bejött a cuimisüveg, ugy itta, cuppogott, aztán cici.-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!