Mivel szoktátok, mivel merjem fertőtleníteni azt a kefét amivel a cumisüvegjét szoktam kimosni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 14:23
2/11 anonim válasza:
Tedd bele Chicco fertőtlenítő folyadékba.
3/11 anonim válasza:
Miért kéne fertőtleníteni?
forró víz azt jónapot... nem kell mindent fertőtleníteni, ha csak nem akarsz steril gyereket.
5/11 anonim válasza:
Én egyszer mikor nem láttam a migréntől, betettem a sterilizálóba,persze, hogy megolvadt,a többi cumi mellett, amit észre se vettemcsak reggel, teljes lelifurdalásom volt,hogy lehettem ilyen buta.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok steril gyereket csak mivel fúrott kút van(most építkezünk és jövőre lesz vezetékes vizünk) így elég kemény a víz és fog.A kefén is kezd látszani.Ezt szeretném valahogy lehozni róla.Gondolom hogy ezen csak a vízkőoldó segítene,de azt nem merem.Viszont azt nem tudom hogy lehet e külön venni ilyen kefét mert ezt az aventes szetthez adták és nagyon jó.Nekem nagyon bevált és ha lehet szeretném megtartani.Esetleg tudok olyanról hogy külön is lehet venni?
2010. szept. 21. 21:33
7/11 anonim válasza:
Ha vízköves, akkor tedd bele ecetbe, simán lehozza róla.
8/11 A kérdező kommentje:
Ez eszembe sem jutott.Köszi a tippet!!!
2010. szept. 22. 08:40
9/11 anonim válasza:
Vagy citromlébe, annak jobb az illata, és kevésbé ártalmas...
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!