37/3 hetes vagyok III. fokban érett lepény 1ujj nyira nyitva vagyok. Meg merjem emliteni a dokimnak hogy a 38. héten inditsa meg a szülét mivel hogy aggodom a baba miatt?
Szerintem bízd rá a dokira a döntést! A babák is többnyire tudják a dolgukat. Természetes dolog, hogy aggódsz a kicsinyedért, de nem valószínű, hogy emiatt indítanának. A vizsgálati eredmények alapján az orvos az, aki legjobban meg tudja állapítani, hogy mi jó a babának és Neked. Ha viszont ez megnyugtatna, mondd el az orvosodnak, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban és megfordult a fejedben, hogy megkéred rá... A lényeg, hogy finoman utalj csak rá, mert erre is érzékenyek a dokik. Viszont, mivel azt is tudják, hogy milyenek a kismamák és természetes, hogy aggódnak a babájukért, valószínűleg ahhoz is jól értenek, hogy ilyen helyzetben hogyan kell megnyugtatni őket. Ezt viszont csak akkor tudják megtenni, ha tisztában vannak a dilemmáddal.
Boldog babavárást, ne aggódj, minden okés lesz és hamarosan találkozhatsz idekint is a kis kincseddel!
Én is folyton ezen dilemmázok.De hidd el,ahogy az öregek is mondanák,lesz még,hogy visszadugnánk őket,mert ott vannak a legnagyobb biztonságban.
39h
Én megkérdezném a dokit hogy ez mit jelent a babára nézve, lehet e ebből baj, és akkor úgyis elmondja a véleményét, és megtudod hogy milyen állásponton van.
Ha nincs baj, nem fog közbelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!