Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Júniusban mennénk Horvátország...

Júniusban mennénk Horvátországba egy 11 hós babaával. Az út 8-10 óra lesz, mivel kocsival megyünk. Be merjem vállalni?

Figyelt kérdés
Félek, hogy a fiam nem fogja bírni az utat. Volt már valaki ilyen nagy úton hasonló korú gyerekével?
2009. márc. 26. 12:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Jobban szokták bírni azt a gyerkőcök, mint ahogy a felnőttek gondolják. Sokan szoktak ilyen esetben este indulni és éjjel utazni.
2009. márc. 26. 12:51
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Így igaz, a gyermek érdekében akkor érdemes indulni, amikor este aludni szokott.
2009. márc. 26. 12:54
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Ez engem is érdekelne csak az én fiam 9 honapos lessz nyáron és mi is mennénk de nem tudom mert hogy tud aludni az autosülés kényelmes ilyen hosszu távon?
2009. márc. 26. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Az utolso vagyok ,és hazafele hogyan oldjuk meg az utat mert a szállást 10-11ig el kell hagyni de akkor estig mit csinálunk a mi fiunk 23körül alszik este?!
2009. márc. 26. 12:58
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Én biztos, hogy 1 éven aluli gyerekkel maradnék inkább Magyarországon. Nyaralhat még éppen eleget tenger mellett, később is. Nem olyan jó dolog nekik ülve aludni annyi ideig. Mi a 3 gyerekkel biztos, hogy belföldre megyünk.
2009. márc. 26. 13:12
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Mi is Júniusban fogunk nyaralni, akkor 10hós lesz a babám, és mi Olaszországba megyünk autóval.Az ismerősőmék Németországban voltak 2éve a kisfiukkal, és akkor ő is ilyen idős volt és mondták, hogy nagyon jól bírta az utat.Annyit javasoltak, hogy addigra már úgyis autósülést kell venni, és hogy olyat vegyünk aminek dönthető a háttámlája.Én meg úgy vagyok, hogy a mi fiunk ált, úgyis alszik az autóban, ha meg ébren lesz, viszek neki játékokat, meg sokszor megállunk. Mi mondjuk egészen a csízma aljába megyünk, úgyhogy mi is kb-10-12 órát fogunk 1szerre utazni, majd estére megállunk Rómánál aludni, és másnap megyünk tovább.Szerintem az ilyen picik sokkal jobban bírják, mint pl a 2-3 évesek.
2009. márc. 26. 13:20
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Én is szeretnék a picúrral utazni a nyáron /akkor lesz 8-9 hós/. Hallottam a Jane MAtrix autósülésről, abban aludhat vízszintesen a baba, 13 kgig használható. Ha összejön a nyaralás mi lecseréljük a jelenlegit erre és így nincs gond az alvással. Az éjjeli utazás mindenképp jó ötlet oda-vissza este indulni, mert ugye a forgalomban 45fokban semmilyen autósülés nem segít...
2009. márc. 26. 13:58
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
8 hónapos volt a lányom, amikor egy osztrák-olasz útra mentünk. Egy huzamban 8 órát utaztunk zene nélkül! Sajna nem volt a minibuszban, de így is le a kalappal a kiscsaj előtt, a velünk utazó felnőttek sokkal nyűgösebbek voltak :) Aludt, felébredt, útközben ettünk, ittunk, énekeltettük a tanulókutyát, és anyát apát, néha a csapatot, s csak pelenkacserére álltunk meg :) Most 11 hónapos a csajszi, nyáron mi is Horvátországba megyünk, én úgy gondolom, bátran menjetek! A gyerek velünk van, teljessé teszi az életünket, de nem irányítani akarja. És ő is szereti a változatosságot :)
2009. márc. 26. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Mérlegelnék, hogy mennyire bírja a bébi az autózást. Én tuti nem mernék elindulni a most 10,5 hónapos lányommal. Neki még a 2-3 óra autózás is sok, és nagyon nehezen bírja.
2009. márc. 26. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
Kedves utolsó, akkor te valószínűleg nagy ritkán fogsz kimászni az otthonodból :) jó nyaralást otthon :) majd küldünk neked képeslapot:) Jaajjj, ne viccelj már, látod, nem minden baba egyforma... ők jobban bírnak mindent, nem úgy, mint a felnőttek! kedves kérdező, nyugodtan menjetek!
2009. márc. 26. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!