Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Júniusban mennénk Horvátország...

Júniusban mennénk Horvátországba egy 11 hós babaával. Az út 8-10 óra lesz, mivel kocsival megyünk. Be merjem vállalni?

Figyelt kérdés
Félek, hogy a fiam nem fogja bírni az utat. Volt már valaki ilyen nagy úton hasonló korú gyerekével?
2009. márc. 26. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Had döntsem már el én, hogy hova viszem a gyerekem és hova nem, és hogy én személy szerint nem indulnék el vele egy ilyen hosszú útra az az én személyes problémám. Csak a kérdésre válaszoltam.Nem hiszem, hogy Te jól éreznéd magad ha a gyere a 8 órából mondjuk ötöt végigsírna. Mi is megyünk nyaralni, csak nem ilyen hosszú útra, és majd én is küldök neked képes lapot, hogy milyen jól éreztük magunkat. Nekem ilyen a gyerekem, nem én neveltem így, pedig 6 hetes kora óta kéthetente utazunk a szüleinkhez 250 km-re. Nem kell más dolgába beleszólni, inkább szervezzd a nyaralásodat!! Meg szállj kicsit magadba!
2009. márc. 27. 14:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Te kire vagy felháborodva ennyire? nem értem a hozzászólásod???
2009. márc. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!