Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A feleségem túlságosan anyatig...

A feleségem túlságosan anyatigris, nem jutunk 5-ről a 6-ra?

Figyelt kérdés
Sajnos mindenben meg kell vennünk az értetlenül drágát, a fölöslegeset. "Mert így lesz jó a gyereknek" - hangoztatja. Csakis a drága tápszer a jó, a drága babakocsi, a drága gyerekülés, sok-sok fölösleges kence. Nem azt mondom, jól élünk (illetve élnénk) itt Heves Megyében szerintem picivel az átlag fölött keresek, de így hogy minden pénzünket az irreálisan túlárazott babamarketing oltárán "kell" feláldoznom a feleségem túlaggódása miatt, így minden hónap végére 0-ra jövünk ki. Más férfiak ezt a kérdést hogy oldják meg?
2022. jan. 26. 12:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Igen,ezt jó lenne tudni,hogy pl mit értessz az alatt,hogy drága

Irj konkrét példákát,hogy jobban bele tudjunk látni a pénzszórásba

2022. jan. 26. 13:52
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Nem mindegy neki mi a drága?! Azért mert neked a 200e forintos babakocsi nem drága, lehet neki a 70 e forintos is az,mert teljesen más körülmények között él. Lehet ti havi 1,2 millából éltek, ők pedig havi 450ből. Ezt nem lehet összehasonlítani, de nyilván neki ez gondot okoz, azért írta ki a kérdést.
2022. jan. 26. 13:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Irta a kérdező,hogy picivel az átlag felett keres
2022. jan. 26. 13:59
 14/19 anonim ***** válasza:
34%
Mi havi 650ft-ból élünk,valamikor több,és még sincs luxus babakocsink,hanem használtan vettünk meg mindent
2022. jan. 26. 14:00
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Átlagon felül kereső családként is azt mondom, hogy hülyeség az árra alapozni és még nagyobb hülyeség a marketinget szidni, ami nyilván az olyan emberek agyát fertőzi meg, mint a feleséged. Már ne haragudj, de nem a marketinges szakemberek a hülyék, amiért a feleséged bedől nekik, sőt. Ők nagyon is jól csinálják a dolgukat ezekszerint. :) Pontosan azt nyomatják, hogy neked és a gyerekednek mindenből a LEGJOBB jár. A legjobb pedig pont az ő legmárkásabb, legdrágább cuccuk (szerintük). Ő zabálja ezt az infót és még képes elérni nálad is, hogy terrorban érezd magad.

"Hát nem akarod a gyerekednek a legjobbat?" Erre miért nem lehet lelkifurka nélkül azt mondani, hogy DE! A LEGJOBBAT akarom és nem a legdrágábbat, köszönöm drágám, hogy te mondtad ki helyettem! :)

"Hát milyen ember vagy te?" Racionális édesem.

Nem kell ebből érzelmi kérdést csinálni. Te vagy papucs, hogy hagyod, hogy ilyenekkel befolyásoljon. ;)

Az ÁR-ÉRTÉK arány a fontos. Semmi baj azzal, ha valamiből a drágábbat vesszük meg, de akkor az adjon többet valamivel, mint az olcsóbb. Én pl. nem szerettem volna használt matracot venni a kiságyba, mert sosem tudhatom honnan jött és nem vagyok benne biztos, hogy kitudjuk úgy tisztítani, ahogy kell, nem ezen akartam spórolni. Ellenben minden ajándékba kapott ruhának örülök és simán elmegyek (ismétlem átlagon felüli kereset mellett is) a Hádába babaruhát turizni! Mindenkinek más a megfelelő ár-érték arány, rángasd vissza a földre. Ha te túlköltekezőnek érzed a bevételeitekhez képest, akkor nem jó úton jártok. És ha ez már most vita, akkor vita lesz ha cipőt kell venni, ha bölcsibe kell íratni, ha edzésre kell hordani, MINDIG!

2022. jan. 26. 14:05
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

5ös vagyok

I Love Háda,imádok turizni🤪!

2022. jan. 26. 14:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a drága dolgokat és pl pont babakocsiból, gyerekülésből drágábbat választottam, de azért mert azok voltak a legjobbak. Talán érdemes kikeresni neki, hogy a drága nem egyenlő a jóval. Mondok egy példát, nagyon megtetszett egy igen drága, gyönyörű játszószőnyeg, ami pont illett a lakásunkba. Aztán kicsit belegondoltam, hogy nem nekem kell játszanom rajta és vettem egyet harmadáron, amit a mai napig imád a gyerekem és tuti hogy a szépet le sem tojta volna. Tudom ez plusz meló, de csak hogy kicsit megvédjem a feleséged, tényleg könnyű ebbe a hibába beleesni, persze megértem a frusztrációd. Szerintem a nyugodt kommunikáció a kulcs. Mondd el neki, hogy ha igazán drága holmikat szeretne, vegyetek használtan. Ha pedig újat akar, le kell adni az igényekből.
2022. jan. 26. 15:17
 18/19 anonim válasza:
Az asszonynak a konyhában van a helye.
2022. jan. 29. 16:56
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18. Csak az küldi a konyhába a nőt, aki nem tud mit kezdeni vele a hálószobában 🙃
2022. jan. 29. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!