A feleségem túlságosan anyatigris, nem jutunk 5-ről a 6-ra?

Igen,ezt jó lenne tudni,hogy pl mit értessz az alatt,hogy drága
Irj konkrét példákát,hogy jobban bele tudjunk látni a pénzszórásba

Átlagon felül kereső családként is azt mondom, hogy hülyeség az árra alapozni és még nagyobb hülyeség a marketinget szidni, ami nyilván az olyan emberek agyát fertőzi meg, mint a feleséged. Már ne haragudj, de nem a marketinges szakemberek a hülyék, amiért a feleséged bedől nekik, sőt. Ők nagyon is jól csinálják a dolgukat ezekszerint. :) Pontosan azt nyomatják, hogy neked és a gyerekednek mindenből a LEGJOBB jár. A legjobb pedig pont az ő legmárkásabb, legdrágább cuccuk (szerintük). Ő zabálja ezt az infót és még képes elérni nálad is, hogy terrorban érezd magad.
"Hát nem akarod a gyerekednek a legjobbat?" Erre miért nem lehet lelkifurka nélkül azt mondani, hogy DE! A LEGJOBBAT akarom és nem a legdrágábbat, köszönöm drágám, hogy te mondtad ki helyettem! :)
"Hát milyen ember vagy te?" Racionális édesem.
Nem kell ebből érzelmi kérdést csinálni. Te vagy papucs, hogy hagyod, hogy ilyenekkel befolyásoljon. ;)
Az ÁR-ÉRTÉK arány a fontos. Semmi baj azzal, ha valamiből a drágábbat vesszük meg, de akkor az adjon többet valamivel, mint az olcsóbb. Én pl. nem szerettem volna használt matracot venni a kiságyba, mert sosem tudhatom honnan jött és nem vagyok benne biztos, hogy kitudjuk úgy tisztítani, ahogy kell, nem ezen akartam spórolni. Ellenben minden ajándékba kapott ruhának örülök és simán elmegyek (ismétlem átlagon felüli kereset mellett is) a Hádába babaruhát turizni! Mindenkinek más a megfelelő ár-érték arány, rángasd vissza a földre. Ha te túlköltekezőnek érzed a bevételeitekhez képest, akkor nem jó úton jártok. És ha ez már most vita, akkor vita lesz ha cipőt kell venni, ha bölcsibe kell íratni, ha edzésre kell hordani, MINDIG!

5ös vagyok
I Love Háda,imádok turizni🤪!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!