Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár napos, vagy kéthetes...

Pár napos, vagy kéthetes babával utaznátok inkább 170 kilométert?

Figyelt kérdés

A kórház, ahol szülök, messzebb van tőlünk.

Tartok kicsit a hazaúttól, hogy őszinte legyek... Arra gondoltam most, hogy talán az első 2 hetet tölthetnénk Budapesten hárman, legalább picit összeszoknánk, mint család, nem lenne semmi dolgunk, gondunk a babán kívül és kicsit magabiztosabban indulnék vele neki egy ekkora útnak úgy.

Édesanyám szerint pedig feleslegesen izgulok, mert valószínűleg a pici az út háromnegyedét fixen átalussza majd.

Ti várnátok, vagy egyenesen a kórházból mennétek haza?

2022. jan. 26. 11:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
Én rögtön haza mennék.Szerintem te is haza vágysz majd a kórház után.Meg hol lennétek?Szállodában?Jobb szerintem a babának is,ha rögtön a saját otthoni környezetébe kerül.Szegény pár napot a kórházban tölt,aztán 2 hét alatt picit megszokja azt a helyet ahová viszitek,utána megutaztatod,majd ismét új környezet.Biztos lesz aki itt azt mondja,hogy észre sem veszi,de ez nem igaz.Mindenhol mások a hangok,a szagok, esetleg a hőmérséklet is.Én amúgy jövős-menős anyuka vagyok,nem otthonülős,de az első 6 hetet azért itthon töltöttük,nem szaladgáltunk sehova.4 gyerkőc van,nekem nem lett volna jó idegen helyen lenni velük az első hetekben.
2022. jan. 26. 12:14
 12/30 anonim ***** válasza:
80%

Csak abban az esetben ha nem császáros leszel.

Csm után 170 km halál..

2022. jan. 26. 12:16
 13/30 babyboom567 ***** válasza:
9%
Mivel még mindig nem tudjuk megmondani,miért muszáj ilyen messze szülnöd,ezért válaszolni is nehéz.
2022. jan. 26. 12:23
 14/30 anonim ***** válasza:
88%
Én utaznék. Ilyenkor még csak esznek és alszanak, meg hát valahogy haza kell jutnotok. Szerintem kb az egész utat végig fogja aludni.
2022. jan. 26. 12:28
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
Budapesten szültem, egri vagyok. Végig aludta a baba az utat, semmi gond nem volt.
2022. jan. 26. 12:38
 16/30 anonim ***** válasza:
79%
Ha ez megnyugtat, a második szülés után simán üldögéltem. Szóval az ülés nem feltétlenül lehet gond. Illetve meg mindig le lehet engedni az ülést és aránylag feküdni benne.
2022. jan. 26. 12:39
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

13#

Valószínű magánklinikán fog szülni. Rengetegen vannak, akik akár az ország másik végéből, vagy akár a szomszédos országokból is elmennek oda szülni. De a kérdés lényege nem a miért volt, hanem a hazaút megvalósítása.

2022. jan. 26. 12:40
 18/30 anonim ***** válasza:
59%
Kórház után rögtön mennék haza, azért 170 km nem olyan nagy távolság, felesleges lenne valahova bekuckózni és utána kiszakadna. Császárral szültem és jöttem mentem már másnap.
2022. jan. 26. 13:09
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

18#

Nem mindenki ilyen "szerencsés" hogy másnap jött ment csm után.

2022. jan. 26. 13:12
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű császár lesz, mivel emiatt mész messze gondolom, mert valami gond van.

Császár után nekem pokol volt a hazaút, pedig nekünk 25 perc volt. Minden egyes bukkanónál szorítottam a fogam. Alapból nem vagyok kényes, a kórházban fájdalommentesen elláttam a babát, az első felkeléssel sem volt gond, de az autóban ülni nehezemre esett. Ennek ellenére nagyon vágytam haza a saját zuhanyzónkba, saját ágyamba, valahogy kibírnám a hazautat. A pici több mint valószínű végig fogja aludni. Kozben ha megébred megszoptatod és mindenképp ki kell venni vízszintes felületre picit.

2022. jan. 26. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!