Mi változott? Ugye nem marad így a véleményem?
Szerintem a terhesség ideje alatt a rosszullétek a legkevesebb… na de a család meg a barátok akik előkerülnek a létező összes rémtörténettel amikről eddig fogalmad sem volt… na az nem gyenge. Ilyeneket a terhesség előtt senki nem mesél, hogy ne vegyék el az ember kedvét, de amint nagy boldogan prezentálod, hogy terhes vagy kapod csőstül.
Engem másnap felhívott anyósom és elmesélte a létező összes rémtörténetét a párommal meg a nővérével, a halva szülését stb… előkerültek a 2 gyerekes közeli ismerősök, akikről nem is tudtam mostanáig, hogy volt 2-3 vetélésük, majd erről elkezdesz statisztikákat olvasni és elfog a pánik, hogy ez kb full mindennapi… a terhességed alatt 50%, hogy valakinek a környezetedből beteg babája fog születni ami teljesen lesokkol majd, én ezen is túl vagyok, a pozitív tesztem előtt egy nappal tolták be a műtőbe a barátnőmet méhen kívülivel, a másik barátnőm meg az én 18 hetem alatt 2x is elvetélt. Ezekhez a stresszekhez képest mi az a kis egész napos rosszullét?
Plusz itt van anyám, akitől 28 évig hallgattam, hogy neki milyen könnyű szülése volt, a kórházba indulástól számítva 2 óra alatt megvoltam stb stb milyen szerencsés, most hogy én vagyok terhes a szülés a világ legnehezebb dolga és készüljek, hogy bele fogok halni.
Szerintem a várandósság fele annyira sem lenne nehéz, ha az ember ez idő alatt nem beszélgetne SENKIVEL :D
Maga a szülés meg már olyan mindegy része, hiszen bent úgy sem marad a gyerek, így vagy úgy kint lesz, a gyötrelmeket meg majd elfeledteti a szeretet.
Egyébként én is sok gyereket szerettem volna, majd később már egyet se, nem maga a baba és a lemondások hanem a világ miatt, de végül most mégis elhatároztuk magunkat és úton van. De csak egy az egy lesz, ennyi aggodalommal még talán elbírok majd, ennek a duplájával vagy a triplájával már nem :)
11-es, az a te egyéni helyzeted, hogy rokonságban, baráti körben ennyi hülye van körülötted.
Sem nálunk, sem a testvéreméknél senki nem mesélt ilyen rémtörténeteket. Az pedig már mindenkinek a saját felelőssége, hogy otthon a rémtörténeteket keresgéli a neten vagy mondjuk terhestornával tölti az idejét. Van egy tippem, melyik hasznosabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!