Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vegyünk a párom barátainak...

Mit vegyünk a párom barátainak, akinek első babájuk érkezik nyáron?

Figyelt kérdés

Nem tudjuk még a nemét, kb júliusban fog megszületni.

Amire én gondoltam: ruha (nem a legkisebb méretből, mert abból tuti kapnak mástól is), valami olyan játék, amiből nem 1 dbot szokás venni (egydarabos pl csörgő, de plüssből elfér több is), habtapi, mesekönyv (tudom, hogy sokára lesz, mire érti a meséket, de altatáshoz nem rossz, nem?)

Ezekből vagy ezeken kívül mit lehet adni, aminek értelme is van?

2022. jan. 8. 08:55
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

20, mi sajnos kaptunk….

Nekem eszembe nem jutna ilyet vinni.

2022. jan. 8. 10:11
 22/50 A kérdező kommentje:

Jókat írtatok, köszönöm.:) Ilyen mellszívó meg hasonlók nekem kicsit meredek ötletek, biztos van, akinek ez jó, de szerintem ha szükség lesz rá, majd vesznek a szülők.

Ha lesz ruha, akkor nem Pepco meg Kik meg hasonlók, hanem akkor tényleg normális minőségű, amiből a felnőttet is felvenném.

Tenyérlenyomat, hímzett egyedi dolgok szerintem jók lehetnek.

Még az jutott eszembe, 20+ éve volt babakönyvem - ebbe írták fel a szüleim, mikor volt az első sétám, első hajvágás, kedvenc játék stb, tizenévesen jó érzés volt ezt lapozgatni. Biztos lehet még ilyet kapni, szerintetek jó gondolat?

2022. jan. 8. 10:29
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
A baba könyv jó, ha még nincs neki. Én ebből kaptam kettőt :D
2022. jan. 8. 10:32
 24/50 anonim ***** válasza:
40%
Én is ezerszer jobban örültem volna inkább 1 db utalványnak karácsonyra ahelyett, amit a nevelőanyám meg a mostoha tesóm összeszedtek ketten együtt nagyjából 5000Ft értékben és soha nem fogom a gyerek kezébe-szájába adni pl a kínai 100Ft.-os messziről is gagyi közel se kell menni hozzá cumisüveget és más egyéb 7-8 teljesen no name dolgot. 5000-ből inkább vettem volna a dm-be két MAM cumisüveget és boldogság van. Helyette van két ajándékszatyornyi felesleges holmim amit ki sem dobhatok vagy el sem ajándékozhatok mert keresni fogják.
2022. jan. 8. 10:38
 25/50 anonim ***** válasza:
84%

Én valami ajándékszettet vennék semleges színvilággal vagy esetleg utalványt. A babák imádják pl a puha dolgokat, a kislányom kedvenc dolga amit a barátainktól kapott az egy puha wellsoft takaró, 3 éves de a mai napig az a kedvence. Pelenkát kaptunk mi is, az egyik fajta nem vált be úgyhogy bontatlanul vittem le a védőnőnek, a másik giga csomag 4-es méret volt, fél évig rakosgathattuk ide-oda amíg belenőtt a gyerek. Ruhát kb semmit nem adtam rá amit kapott mert nem tetszettek a csiri-csáré neonpink micimackós darabok, a Pepcosat meg pl egyszer kimostam és tönkrement, nem sok köszönet volt benne. Kapott egy rakat ilyen legolcsóbb fajta rágókát, a kutya játszott velük végül mert a gyereket nem érdekelte. Kaptam babakönyvet is, egy betűt nem írtam bele, nem vagyok ilyen naplót író típus.

Ilyenekre gondoltam:

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. jan. 8. 10:50
 26/50 anonim ***** válasza:
24,25 egy az egyben ez volt itt is.
2022. jan. 8. 10:56
 27/50 anonim ***** válasza:
76%
Én keresnék valakit aki kézzel készít (köt, horgol, varr) dolgokat és egy plüsst készíttetnék. Az személyes, akár felnőtt koráig is a kedvence lehet (nekem is megvan még anyukáméknál a rongybabám 🙃) illetve adnék egy ajándékutalványt meg egy leporellot.
2022. jan. 8. 11:00
 28/50 anonim ***** válasza:
28%

Igényes plüss, alvóka, pl Little Dutch játékok tényleg jó lehet.

Sokan jó ötletnek gondolják azt, ha 5-6 ezer forint értékben összekapkodnak valamit a Pepcoban. Szép dolgok azok, ahogy ott ki vannak rakva, de egy kisgyerekes szülő kapásból megmondja rá, hogy gagyi.

Nagyon jó, hogy a kérdező leszögezte, hogy ő nem ilyen :)

Barcsak nekünk is ilyen barátaink, rokonaink lettek volna!

Nem volnánk tele ócska műanyag filléres kacatokkal, amit sose adnék a gyerek kezébe.

Kaptunk persze ilyen rágokát is. Na ez szuper, ennek örültem.

[link]

2022. jan. 8. 11:15
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Novemberben szültem. Kaptunk 3 plüss plédet, 4 féle cumit (2 darabos mind), 3 játszószőnyeget, több szundikendőt, pelenkát, ami nem vált be, popsitörlőt, ami nem vált be, olyan ruhákat, ami ugyan nagyon cuki, de egyáltalán nem praktikus, vagy olyat, ami hatalmas, de olyat is sikerült, ami már kicsi volt (a pepcos ruhák kisebbek, az ottani 56os méret kb 1 hétig volt jó neki) . Pl 74es méretű kantáros farmer, olyan vastag, kemény anyagból, amit én se vennék fel szívesen, 74es vastag plüssrugi... Mire belenő, kb pont meleg lesz.

Vagy ugyan méretben passzoló rugi, de olyan béna kialakítással, hogy a lába közötti nyíláson kell áthúzni az egész gyereken, és a nyaka is nagyon szűk.

Kaptunk hosszú szőrű plüsst is, amit biztos nem adok oda neki, míg mindent a szájába vesz, pedig szép, igényes, csak nem praktikus ilyen picinek.

Én nagyon örültem volna pl egy brendon/rossmann/dm utalványnak, mert abból azt vettem volna, ami valóban bevált, amit használunk, és ami még nincs.

2022. jan. 8. 11:34
 30/50 anonim ***** válasza:
83%

Mi kaptunk adamo hintát.

Jó jó, szuper, de nem a 70 négyzetméteres lakásba.

Szóval erre is gondolni kell: egy kisgyerekes lakás teljesen felfordul, annyi plusz cucc lesz. Nekünk tapszeres volt a baba, úgy nézett ki a konyha mindig, mint egy droglabor.

További nagy helyet foglaló kacat nem hiányzott.

Mégis jöttek a játszószőnyegek…

2022. jan. 8. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!