Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vegyünk a párom barátainak...

Mit vegyünk a párom barátainak, akinek első babájuk érkezik nyáron?

Figyelt kérdés

Nem tudjuk még a nemét, kb júliusban fog megszületni.

Amire én gondoltam: ruha (nem a legkisebb méretből, mert abból tuti kapnak mástól is), valami olyan játék, amiből nem 1 dbot szokás venni (egydarabos pl csörgő, de plüssből elfér több is), habtapi, mesekönyv (tudom, hogy sokára lesz, mire érti a meséket, de altatáshoz nem rossz, nem?)

Ezekből vagy ezeken kívül mit lehet adni, aminek értelme is van?

2022. jan. 8. 08:55
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
Mi zenélő, sírás érzékelő plüssmacit kaptunk, imádtam :)
2022. jan. 8. 09:28
 12/50 anonim ***** válasza:
76%

A pelenkának én sem örültem, mert nem vált be mindegyik.

3-as válaszoló ötleteivel egyetértek, a ruhával sincs gond, hiszen nem évekig hordja, hogy annyira mellé lehetne nyúlni.

Én pl. baráti körben névvel hímzett kapucnis törölközőt vagy ugyancsak névvel nyomott plédet vettem, azoknak nagyon örültek.

2022. jan. 8. 09:28
 13/50 anonim ***** válasza:
65%

Mi kaptunk rengeteg ruhát. Őszintén, volt olyan amit nem is adtam rá, mert az anyaga volt rémes. Volt ami normális minőség volt, de nekem nem tetsző, azt nem dobtam ki, hordta, ha már megkapta, nem állunk úgy hogy ruhát dobjunk ki, de alig várom hogy kicsi legyen. Hadd döntsd már el az anyuka mibe akarja öltöztetni a babát.

Ha anyagilag jobban állnak, akkor én is a mamas&papas-t tudok ajánlani, ott vannak nagyon szép kifejezetten ajándék dolgok, pl tenyér lenyomat készítő szett, ilyesmi, képkeret az UH felvételeknek, stb . Mi kaptunk onnan nagyon szép “első karácsonyom 2021” üveg karácsonyfadíszt. Előtte született a baba kicsivel.

Ha viszont nem kőgazdagok, mint pl mi sem, akkor a dm, rossmann utalvány a legjobb ajándék. Férjem munkahelyéről 40.000 Ft értékben kapott dm kártyát, ennek örültünk a legjobban.

2022. jan. 8. 09:33
 14/50 anonim ***** válasza:
90%
9-es ötletei szerintem kevésbé "hasznosak". Mellszívó, tasak, cumi, ezek mind olyan dolgok, amiket egy anyuka maga szeretne beszerezni, ha egyáltalán van rá szükség.
2022. jan. 8. 09:36
 15/50 anonim ***** válasza:
67%

Mi kaptunk mamas&papas-ból 68-as méretű, álomszép kötött rugdalózót.

15-20.000 Ft volt az ára. Nyáron lett jó rá, egyszer se tudtam ráadni, mert meleg volt, szívem szakadt meg érte.

Ruhával, hacsak nem sima body, mellé lehet azért így lőni. De az egyszerű body meg olyna személytelen, nem ajándéknak való szerintem.

2022. jan. 8. 09:42
 16/50 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ha ki akarsz tenni magadért, vagy kérdezzétek meg, vagy legyen utalvány + valami személyesebb apróság (akár olyasmi, amit csak fél év múlva fognak használni).

De azért barátoktól szerintem az utóbbi is elég. Pl. csörgő, rágóka, fürdőjáték vagy egy cuki ruhanemű, kistörülköző, takaró, könyv, anyának tejfakasztó alkoholmentes sör :D... én minden ilyesminek örültem a barátnőimtől. Nagyobb ajándékot meg max. rokonok között szokás nálunk adni, azokról meg egyeztettetünk ha kaptuk, ha adtuk.

2022. jan. 8. 09:43
 17/50 anonim ***** válasza:
9es vagyok: én azokat írtam, amiknek nővérem örült! :) Vettek már 4 mellszívót, na melyik volt jó? Az 5. hagyományos kézi, amit a mama hozott.. :) 2 napig zokogott, hogy nincs teje, meg fog halni a baba, mert ráadásul ereje se volt enni. Elővette a teát, amit magának nem vett, mert az csak humbuk.. Lett tej, még leadásra is! :) Szóval nem mindenki vesz magának első babához jó cuccokat, de nagy segítség ha már megvan és csak elő kell venni 2 perc alatt! Sudocreamből egy csomó fogyott el! A babacsomagból vették elő a mintát és lám 1 nap alatt elmúlt az a durva pelenkakiütés amire már a harmadik krémet hozta haza az apuka! :)
2022. jan. 8. 09:44
 18/50 anonim ***** válasza:
46%
Jajj, hoztak ide nekünk is nagy csomag pepco bodyt, mintha kartonpapírt akarnék átcibálni a gyerek fején….
2022. jan. 8. 09:45
 19/50 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos nagyon sok rossz anyag van! Bármennyire lenézett is, a teszkós f&f rugik meglepően erősek! 3-4 babát is kiszolgálnak, el lehetett adni, nem nyúlt!
2022. jan. 8. 09:52
 20/50 anonim ***** válasza:
Mondjuk ajándékba biztos nem pepcos gagyi ruhát vinnék.
2022. jan. 8. 09:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!