Hogy vágjam le a körmét? Már teljesen tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
17 hós a kislányom. Eddig hagyta ébren is, hogy levágjam a körmét és soha nem is fájt neki, de most már 1 hete próbálkozom és nem hagyja, erőltetni meg nem szeretném, mert félek, hogy még ettől is rosszabb lesz. Már próbáltam mese közben és az esti kakaózás közben, eddig úgy engedte. Most már álmában is próbálkoztam párszor és a kezéről sikerül, de a lábáról sehogysem megy. Még álmában is elhúzza, nagyon éber alvó. Van valami ötletetek mit csináljak?2010. szept. 8. 12:44
11/12 anonim válasza:
Olyan gyorsan nő a körmük, mint amilyen gyorsan elhúzzák a kezüket XD
Én is kínlódok az 1 évesemmel. Régen boldogan hagyta, hónapok óta viszont borzalom a körömvágás. Nálunk is apa a figyelemelterelő, bohóckodik, csipeszek csüngnek a hajából, babánk jót mulat rajta, én meg közben gyorsan lenyisszantom a körmeit.
Ő amúgy nem félelemből húzza el a kezét, hanem mert ő is azt akarja mindig, ami nálam van. Az ollót sose adtam neki, így különleges kincsnek tekinti, amit rögtön meg kell szerezni. Ő azért sír, hogy miért nem adom most azonnal oda. :D
12/12 anonim válasza:
Érdekes, de én minden vágás után hagyom, hogy picit a kezpben legyen. Megfogdossa, kinyitja, becsukja (persze, menni nem lehet vele, meg semmi és kb. 15 mp-ig van nála) de ez is elég hozzá, hogy ne legyen tiltott gyümölcs. "Ha levágtuk a körmöd, megkaphatod kicsit"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!