1éves szülinapjára milyen tortát ajánlotok, milyet ehet a baba? Nutellást vagy gesztenyepuréset ehet? Ti milyet csináltatok a piciteknek?
Figyelt kérdés
Szeretném ha tudna enni belőle.
Nem tej érzékeny
2021. dec. 29. 23:04
11/23 anonim válasza:
Banános piskótát sütöttem, banános-mascarponés-kakaós csokikrémmel. Istenifinom volt, egyébként. Teljesen cukormentes, csak a banán édesítette. A gyereknek is és felnőtteknek is nagyon bejött. A Nutellásat a cukor miatt nem választanám, de amúgy ha már kapott magvakat és neked nincsenek ilyen elcseszett vágyaid a cukormentességre törekedéssel kapcsolatban, akkor az is mehet.
12/23 anonim válasza:
Attól függ, mit evett addig. De lényegében bármit lehet adni. A lányomnak anno házi készítésű banán tortája volt csokis piskótával. A fiam jövő hónapban lesz egy éves, neki gesztenye masszából készítek babapiskótásan.
13/23 anonim válasza:
Barackos túrótorta volt a gyerekem 1. szülinapján.
10 éve még tilos volt a magvak, aprómagvas gyümölcsök, csoki, tej, (csak savanyítva) egy évesen. Másfél éves kortól lehetett.
14/23 anonim válasza:
Csak tudnám melyik barom pontozza le a válaszadókat? Jelentkezzen már, ha ilyen okos lepontozós gyökér?!
Ezt is lehet lepontozni, zsenikém.
15/23 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit.
Mindegyik válasz nagyon jó és hasznos volt!
Jöhet más tipp is!
2022. jan. 1. 15:46
16/23 A kérdező kommentje:
Kevésbé cukros tortát szeretnék igaziból
2022. jan. 1. 15:46
17/23 anonim válasza:
A blws Facebook csoportban, ha benne vagy, sok nagyon jó inspiráló tartalmat tesznek fel az anyukák. Én onnan csipegetnék. Pl édesítést datolyával oldják meg, vagy banánnal. 🙂
18/23 anonim válasza:
Barack tortát sütöttem piskótával, tejszínhabbal.
19/23 anonim válasza:
Első gyereknél barackos.
Másodiknál meggyes-joghurtos.
Harmadiknál kókuszos (kókusztej, kókusztejszín, ő akkor tejallergiás volt, szerencsère kinőtte.)
De amennyit ettek belőle... Nem vitték túlzásba...
20/23 A kérdező kommentje:
A sima tejtol megy a hasa , mert 2 héttel ezelőtt próbáltam. Az nem tej allergia ugye?
Köszönöm
2022. jan. 4. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!