Baba puszi? Letezik hogy 3honapos baba a maga módján puszit ad?
Figyelt kérdés
Harapdalta az arcom aztán egész nagyra nyitotta a kis száját és szívta az arcom :D2021. dec. 29. 03:34
1/12 anonim válasza:
Valószínű, hogy a ragaszkodását fejezte ki ezekkel a gesztusokkal.
Igen, lehet baba puszi! Szerintem. :)
2/12 anonim válasza:
3 hónapos baba tetteibe badarság bármi tudatosságot belelátni.
Ha végiggondolod, ugyanazt tette, amit a cicivel is szokott...szóval...
3/12 anonim válasza:
Nem gondolnám tudatosnak. Szerintem is csak cicit "keresett". A 16 hónaposom se ad még puszit, de neki már lehet kellene,de nem akar. :D
4/12 anonim válasza:
Nem tudatos, szerintem is csak a cicit kereste. Az én lányom 16 hónapos lesz lassan, kb. 1-2 hete ad puszit.
5/12 anonim válasza:
még nem tudatos, kb egy év múlva lehet ilyesmit mondani :)
6/12 anonim válasza:
Ez egy szívmelengető gesztus, de sajnos nincs mögötte semmi csak ösztönös cicikeresés. Egy éves kor körül jönnek az ilyenek tudatosan, mint ölelés, puszikezdemények.
7/12 A kérdező kommentje:
Miféle cicikereses?
10 hete nem szoptatom.
Tapszeres.
2021. dec. 29. 09:14
8/12 anonim válasza:
4. vagyok. Akkor a cumisüveget keresi, teljesen mindegy. Egy 3 hónapos semmiféle tudatos puszira nem képes, ez a lényeg. Majd kb. 1 év múlva igen, de most nem.
9/12 anonim válasza:
Szopóreflex ennyi. Kár bele többet látni.
10/12 anonim válasza:
Miért a tápszert kancsóból kapja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!