Engeditek puszilgatni a babátokat most hogy covid van?
Persze. A családtól nem féltem, ha már együtt vagyunk, és mi adunk egymásnak puszit, mindent összefogdosunk, stb, úgyis elkapnánk egymástól. Akkor nehogy már ne puszilhathassák az unokát... nem kell összenyalni, de túlzás lenne, ha kb rá sem nézhetnének.
Családon kívül mással meg nem igazán találkozunk.
6 vagyok
Nyilván az se mindegy azért, mekkora babáról van szó. Nálunk egy 8 hónaposról. Egy újszülöttet persze senki nem puszilgat összevissza.
Nem.
Soha nem is szerettem. Mi a férjemmel szoktuk puszilgatni de másnak nem engedem.
Szerintem alapvetően nem illik babát, csecsemőt puszilgatni, legalább amíg nem kapja meg az oltásait. Én rá is szóltam finoman anyósomra, hogy ne csinálja. Ha annyira puszit akar neki adni, akkor vagy a feje tetejére vagy a lábára, de arcra meg kézre semmiképp.
Viszont ehhez semmi köze nekem a vírusnak. Ha vendégségben vagyunk vagy kézben fogják, attól ugyanúgy elkaphatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!