Jogos elvárás, hogy nem szeretném ha kézről kézre járna az újszülöttem és puszilgatnák?
Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 13:51
2/8 anonim válasza:
Az elsőnél mindenki így van, másodiknál már lazább az ember, harmadiknál már örülsz ha valaki foglya helyetted, mert annyi dolog van, s ott a többi gyerek is!!!
3/8 anonim válasza:
A kezről kézre járás meg oké. Itt a baj a puszilgatás. Én sem engedem senkinek. Max a szűk család pustilgatja a mar 5 hosat de azt is a feje tetején vagy a homlokán.
Én a baba kezének fogdosasátol vagyok kibukva.
4/8 anonim válasza:
Ja és második baba, de a kezet nem engedem, hogy tapogassak.
5/8 anonim válasza:
Igen teljesen jogos. Mi sem engedjuk de sajnos mindig akad nehany ertetlen. Anyosom eros bagos es mikor egy lillanatra beszaladtam egy kis vizert o kikapta kerdezes nelkul a kocsibol es elkezdte puszilgatni, a szajat is. Elvettem tole es elmondtam hogy meg en se igazan merem szajon puszilni o meg a cigis szajaval meg ne probalja. Es ha alszik a gyermek a kocsiban akkor ne nyuljon hozza,ne vegye ki. Volt aki ertette volt aki nem. Tavolabbi rokonbol is volt akinek megengedtuk hogy megfogja erre rokton puszi puszi, kiraz a hideg. Es se kezmosas semmi hanem amit azelott fogdosott azzal nyul a gyermekhez.. Ez a bosszanto
6/8 A kérdező kommentje:
És megsértődnek ha mer szólni az ember, pedig én is megelégszem azzal, hogy nézem más gyerekét és ha megkérdezi szeretném-e, akkor veszem kézbe vagy nyúlok hozzá. Puszi meg eszembe se jutna.
2019. júl. 9. 14:21
7/8 anonim válasza:
Szerintem reszben jogos reszben meg tulliheged.
8/8 micikemackoka válasza:
nem lehet 1 gyereket üveg burába tenni,ha nem ismerkedik meg a szervezete a kór okozókkal,később nagyon beteg lesz majd tőle,azt tudni kell minden ember körül van 1 aura ami tele van kórokozókkal,tehát nem kell puszilgatni hozzá hogy kapjon valami bacit a gyerek,az immun rendszer csak úgy működik helyesen ha tudja mi ellen kell védekeznie,persze semmiben nem szabad túlzásokba esni,az oviban úgy is el kap mindent,ami betegség elő fordul ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!