Meddig várjátok el a kézmosást a vendégektől a babáknál? Meddig tabu puszi szempontjából az arca, keze?
Én még most is elvárom és el is fogom egy jó darabig,hiszen most kezdte úgy igazából "enni" a kezét.tegnap is anyósomnak mondta a Férjem h mosson kezet,Ő azt válaszolta otthonról jött.de azóta mennyi mindent megfogott!Bejött a társasház ajtaján stb...
3 hónapos baba
Nálunk is én érzem magam attol kellemetlenül, hogy felnőttekre rászólok.
A kisebb már két éves, nem foggal körömmel ugyan, de még mindig elvárom, a játékaihoz is nyúlnak, busszal érkeznek v bevásárlásból...
De komolyan mondom, olyan szinten nem termeszetes a kezmosás, hogy multkor azon agyaltam a dokinak szóljak e aki billentyűzettől felállva kézmosás kesztyű nélkül vizsgálta fiam kukiját..sebész-főorvos...
Nálunk is mindig harc volt ebből rokonokkal , komolyan nem értem én is felérek bárhonnan kezet mosok, na most felnőtt embereket minden alkalommal elküldeni kezet mosni ultragáz volt .
1 éves koráig kötelezően elvártam, főleg influenzaszezon volt stb, most már 1 évesen nem szólok mert annyi bacit benyel így is olyan mint egy mini minőségellenőr,ha talál bármi morzsát a földön megeszi ha nem figyelek, múltkor egy pici sárdarabot vettem ki a szájából, tehát nem a kézmosáson múlik ez már..
1 éves koráig sterilizáltam is neki és 1 éves korig mostam külön a ruháit.
Szerintem idáig várd el te is a vendégektől ,4 hónaposan még nincs igazán immunrendszere.
Ezen én is elgondolkodtam! Ha nekünk megnőnek a gyerekek, mű is elfelejtjük e majd a higiéniát!
Volt utt a sogornőm anyósa, wc után nem akart kezet mosni! Kiakadtam rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!