Mikortol engedtetek meg a nagyszuloknek, hogy puszilgassak az ujszulottet?
Anyosomnak rengetegszer van herpesze :(
Mikortol engedjem meg a kozeli csaladtagoknak h megpusziljak a babat?
6 Hetes kor alatt a babára halálos lehet a herpesz, úgyhogy nagyon vigyázz.
Én egészségügy is vagyok,gyerekekkeldolgozom, sok mindent láttam amit mások nem, Úgyhogy én eleve óvatosabb vagyok, Úgyhogy én nem engedtem a puszilgatást senkinek, míg kb. nyolc 10 hónapos nem volt.
Születésétől.
De nekünk szerencsénk van, a rokonok normálisak. Ha valaki beteg volt inkább nem jött, érkezés után kézmosás stb.
Sosem tiltottam.
Igaz egyikuk sem herpeszes.
En viszont annal inkabb.terhesseg alatt is volt parszor,es azota is (8 hos a kisfiam)
Mikor epp herpeszem van,nem a kezet es a szajat/arcat puszilom meg,csak a buksijat.
a ket nagy,akik mar 10 es 8 evesek sem kaptak el sosem.
Viszont ok is megpuszilhattak mar az elso talalkozaskor is.
Sajnos az én anyósomèknak az sem alap,hogy kezet mosunk mielőtt megfogdossuk a babát... :-( De a 4 hónap alatt csak 2x találkoztak. Mondjuk a 2.alkalommal többen is jöttek,és körülállták a babát,mire oda tudtam ugrani,addigra anyósom a láthatóan koszos kezével elkapta a pici kezét és megpuszilta. Nem is tudom miért van ez mindenkiben,hogy a kezét akarják puszilgatni....mièrt nem elég a buksiját?...
Herpesz szerencsére nálunk nincs,de ezt egyik nap olvastam...ez alapján nagyon veszélyes: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!