Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol engedtetek meg a...

Mikortol engedtetek meg a nagyszuloknek, hogy puszilgassak az ujszulottet?

Figyelt kérdés

Anyosomnak rengetegszer van herpesze :(

Mikortol engedjem meg a kozeli csaladtagoknak h megpusziljak a babat?

2016. nov. 21. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Soha nem tiltottam, hiszen az unokájuk. Mondjuk nálunk mindenki egészséges, tiszta. Herpesszel nyilván nem kell puszilgatni, de ezt magától is kellene tudnia anyósodnak.
2016. nov. 21. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

6 Hetes kor alatt a babára halálos lehet a herpesz, úgyhogy nagyon vigyázz.

Én egészségügy is vagyok,gyerekekkeldolgozom, sok mindent láttam amit mások nem, Úgyhogy én eleve óvatosabb vagyok, Úgyhogy én nem engedtem a puszilgatást senkinek, míg kb. nyolc 10 hónapos nem volt.

2016. nov. 21. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Születésétől.

De nekünk szerencsénk van, a rokonok normálisak. Ha valaki beteg volt inkább nem jött, érkezés után kézmosás stb.

2016. nov. 21. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Sosem tiltottam.

Igaz egyikuk sem herpeszes.

En viszont annal inkabb.terhesseg alatt is volt parszor,es azota is (8 hos a kisfiam)

Mikor epp herpeszem van,nem a kezet es a szajat/arcat puszilom meg,csak a buksijat.

a ket nagy,akik mar 10 es 8 evesek sem kaptak el sosem.

Viszont ok is megpuszilhattak mar az elso talalkozaskor is.

2016. nov. 21. 14:55
 5/6 Varga Péte4 ***** válasza:
46%
Jómagam vénember vagyok, eleve gusztustalannak tarom, ha egy öreg csecsemőt puszilgat. Remélem, anyósod jobb érzésű és nem tesz ilyet, esetleg a pici talpaacskáját puszilja meg.
2016. nov. 21. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az én anyósomèknak az sem alap,hogy kezet mosunk mielőtt megfogdossuk a babát... :-( De a 4 hónap alatt csak 2x találkoztak. Mondjuk a 2.alkalommal többen is jöttek,és körülállták a babát,mire oda tudtam ugrani,addigra anyósom a láthatóan koszos kezével elkapta a pici kezét és megpuszilta. Nem is tudom miért van ez mindenkiben,hogy a kezét akarják puszilgatni....mièrt nem elég a buksiját?...

Herpesz szerencsére nálunk nincs,de ezt egyik nap olvastam...ez alapján nagyon veszélyes: [link]

2016. nov. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!