Ti mikor es hogy mondtatok el a leendo nagyszuloknek, hogy babatok lesz?
kicsit felek a reakciojuktol, remelem nem kapnak sokkot :)
Felreertesek elkerulese vegett en is, parom is, elmultunk mar 30, de egyik oldalrol se szamitanak a baba erkezesere, jo lenne valami humorosabb modot talalni az elmondasara, az h terhes vagyok, olyan snassz..
Gondoltunk meg az UH foto atadasara, de mindenki igy csinalja, nem?!
Tapasztalatból mondom. (nem csak a magam tapasztalata, hanem sok barátnő, ismerős története alapján) Nem kell nagy dolgot csinálni belőle, mert a babavárás híre csak titeket fog lázba hozni. A nagyszülők és a közeli barátok igazából nem fognak belelkesedni, legfeljebb 2 percig amíg gratulálnak.
Ezért kár fotóval vagy bármivel készülni. Elég ha csak elmondjátok.
-hamarosan kisbabánk lesz. Így is lesz gratuláció.
Hát snassz vagy nem, én felhívtam anyámat, hogy két csíkos lett a tesztem. Köpni-nyelni nem tudott, pedig évek óta vár az unokára. :)) Nem gondolta, hogy ilyen korán elmondom majd neki, de mivel ő az anyukám, nekem így volt természetes. Szült több gyereket is, ismeri a kockázatokat, amik adódhatnak egy korai terhességben stb.
Anyósomnak két héttel később mondtuk el, amikor már megvolt az első ultrahang, és látszott, hogy él az embrió.
Két hónap múlva szülök. :)
Oh en nem attol tartok, h nem fognak belelkesedni, hanem attol h orulni se fognak...
Mivel en meg a kicsi lanyuk vagyok (harom testver kozul a legkisebb), most kaptam egy jo munkahelyet, parom levelzore jar, nem vagyunk hazasok, ami mindket oldalrol bun...
Szoval talan ha nem annyit mondanek, hogy: anya, apa terhes vagyok, hanem ravezetnem oket, lehet nem akadnanak ki anannyira.... Lehet akkor kicsit lelkesednenek....
De igen, abban is van relacio, amit te mondasz, hisz ott voltam mikor tesomek bejelentettek... Akkor is szivtak a fogukat, h ezt nem gondoltak at....
A mesekonyv is aranyos, tetszik!
Parom szulei mar regota vagynak unokara, de arra nem szamitanak, hogy nalunk elobb lesz, mint az idosebb testvernel, mondjuk abban biztos vagyok, hogy ott orulni fognak neki nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!